Bedriftsløp Alvøen (15.05.2023)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Alvøen
Arrangør: Brun BIL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 5.32 km
Tid: 40:31
Gj.sn. HR: 143
Maksimum HR: 169
I dag ble det for mye rusk inn i postene, spesielt i slutten av løypen da jeg begynte å bli sliten. Løpsmessig syntes jeg at jeg klarte å presse ganske bra på, men på slutten ble jeg så sliten at farten avtok en del.
S-1: Litt nølende start, men ok.
1-3: Ok
3-4: Jeg hadde faktisk sett på et lignende strekk i et tidligere løp i forkant av løpet i dag, så her visste jeg straks at jeg skulle ned på stien i stedet for å løpe opp søkket.
4-8: Ok
8-9: Muligheten med å løpe helt rund til venstre så jeg ikke før etter at jeg hadde passert krysset og da var det for sent. Det viste seg at løpbarheten langs myren var såpass bra at det var nok uansett best å løpe slik jeg gjorde. Inn i posten lot jeg meg forvirre av løpere som jeg trodde kom ned fra posten, men som tydeligvis kom ned fra en annen post.
9-10: Ok
10-11: Midtveis ble jeg litt forvirret fordi jeg kom ned i søkket litt lenger til høyre og så stup uten vei foran. Inn i posten misforsto jeg kartet litt og endte opp med en dårlig inngang.
11-12: Her fulgte jeg myren litt lenger enn jeg trodde jeg gjorde, så da jeg skulle inn i søkket med posten ble jeg litt forvirret av myren jeg måtte gjennom, men jeg tror ikke jeg tapte noe vesentlig tid her.
12-13: Ok
13-14: Jeg trodde jeg hadde kontroll på at jeg løp opp det riktige søkket og forsto ikke at jeg var feil før jeg kom opp til stein uten post.
14-15: Ok
15-16: Her tenkte jeg at det enkelt å greit bare var å følge stien til svingen før posten, men så hadde jeg oversett muligheten for å havne på feil sti.
16-17: Jeg hadde egentlig grei kontroll her, men i et forsøk på å finne best mulig løpbarhet rundet jeg litt for mye og kom helt ned i myren øst for posten - og opp fra myren til posten var det høyere enn jeg hadde sett for meg.
17-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp Alvøen (15.05.2023) Bedriftsløp Alvøen (15.05.2023)