Bedriftsløp Bjørndalsskogen (13.09.2023)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Bjørndalsskogen
Arrangør: Bergen Kommune BIL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.36 km
Tid: 38:29
Gj.sn. HR: 138
Maksimum HR: 152
To dårlige strekk, ellers bra o-teknisk. Løpsmessig føltes det tungt, spesielt i starten, men det skal kanskje godt gjøres at det kjennes annerledes i dette terrenget.
S-5: Jeg forsto oppover mot første post atdette var et terreng der jeg burde bruke mer stier enn vanlig, så da ble det taktikken her. Inn i 5. post kunne jeg med fordel holdt meg på stien litt lenger.
5-6: Ut fra posten skulle jeg helst løpt litt mer rett frem, men terrenget ville ikke at jeg skulle gjøre det.
6-8: Ok
8-9: Her tok jeg ikke sjansen på å løpe gjennom det grønne rett på, men det var såpass tungt frem til jeg kom inn på stien at det ville nok helt sikkert vært bedre.
9-10: Her klarte jeg å overse at det gikk en sti opp til høyre for skrenten så jeg dro rett på. Skrentene var verre å komme seg opp enn jeg forventet så her gikk det tapt en del tid.
10-13: Ok
13-14: Her lot jeg meg lure delvis av målestokken og delvis av ekstra stier som ikke var på kartet.Da jeg løp under skrenten nedenfor posten trodde jeg det var stupet halvveis jeg passerte. Etter hvert forsto jeg at jeg måtte ha kommet for langt og like etterpå fikk jeg øye på de to store steinene inne i grøntfeltet. Grøntfeltet så så tett ut at jeg valgte å løpe rundt det heller enn å prøve å komme meg gjennom.
14-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp Bjørndalsskogen (13.09.2023) Bedriftsløp Bjørndalsskogen (13.09.2023)