Fjord-O (28.06.2012)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Sonvesåsen
Arrangør: Gular/Varegg/Voss
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 6.51 km
Tid: 43:14
I dag hadde jeg en stygg tendens til å slutte å konsentrere meg når jeg nærmet meg posten i stedet for å konsentrere meg ekstra godt der.

1. post: Helt grei start
2. post: Kontrollerte fint me den åpne myren, men derfra løp jeg bare "tilfeldig" nedover lien
3. post: Jeg hadde egentlig tenkt å løpe litt høyere oppe slik at jeg fikk kontroll med den øvre maurtuen, men det fungerte greit slik jeg løp også.
4. post: Jeg ble litt satt ut da jeg passerte en svær maurtue som ikke var på kartet på vei ned i den siste myren før posten. Men jeg hadde uansett god nok kontroll på hvor jeg var til at jeg burde løpt rett i posten.
5. post: Jeg hadde grei kontroll underveis, men manglet et klart definert siste sikre og fikk svi for det. Jeg skulle akkurat til å løpe opp til myrene høyere oppe for å ta meg inn da jeg fant den utydelige stien og forsto hvor jeg var.
6.-7. post: Ok
8. post: Litt dårlig kompassløping, så jeg endte opp lenger til venstre enn planlagt. Jeg tok meg inn i det lysegrønne og hadde kontroll derfra.
9.-11. post: Ok
12. post: Jeg sørget for å komme gjennom det lysegrønne langt nok til venstre til at jeg skulle få kontroll på myren på vei inn mot posten. Men derfra forsvant konsentrasjonen igjen...
13. post: Valgte en sikker variant langs myrene. Litt for dårlig kontroll inn mot posten, men traff greit likevel.
14. post: Ikke helt bra retning ut fra 13., men jeg forstod hvor jeg løp og korrigerte greit inn.
15. post: Ok
16. post: Leste meg inn på det markante søkket til høyre for posten.
17. post: Jeg hadde ikke lest strekket på forhånd og løp bare på retningen ut fra 16. post i stedet for å holde høyden slik jeg burde gjort.
Vis kommentarer (0)
 
Fjord-O (28.06.2012) Fjord-O (28.06.2012)