Bedriftsløp Stendskogen (05.06.2024)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Stendskogen
Arrangør: DNB
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 5.8 km
Tid: 45:28
Gj.sn. HR: 135
Maksimum HR: 150
Jeg kom ikke bomfritt gjennom Stendskogen denne gangen heller, men nærmere enn dette er jeg ikke sikker på om jeg har vært.
S-1: Jeg slet med å holde retningen gjennom det flate området i starten, men jeg var nøye med at jeg skulle stole på kompasset og kom i hvert fall ikke langt ut av kurs. Det hadde kanskje vært bedre å dra litt mer til venstre på siste halvdel av strekket å løpe inn samme veien jeg skulle ut igjen.
1-2: Planen var å løpe mer rett på over myren, men da jeg innså at jeg var på veien dro jeg like gjerne oppom. Løpbarheten siste del av strekket var uansett så bra at det antakelig ble bede enn å løpe myren hele veien - men enda bedre hadde det da vært å løpe veien rundt i stedet for å være nedom myren i det hele tatt.
2-3: Etter å ha følt på hvordan myrene var i dag valgte jeg å løpe opp på stien.
3-4: Greit nok, men det var så steinete og dårlig løpbart under skrentene at det hadde kanskje vært bedre å løpe på andre siden av kollen inn mot posten.
4-5: Ok
5-6: Her stoppet jeg opp 10-15 meter fra posten og lurte på hvorfor jeg ikke så den, men det viste seg at jeg måtte over en liten kant før den kom til syne.
6-7: Det sto oppslag på start om å unngå myren før 7. post. Derfor forkastet jeg varienten ut på vei til høyre og inn gjennom myren. Den lille stien var såpass dårlig at det hadde sannsynligvis vært bedre å løpe høyre likevel og heller løpe inn i terrenget litt etter myren.
7-8: Ok
8-9: Her viste jeg at det ville bli vanskelig inn i posten så jeg roet helt ned og sørget for å ha kontroll.
9-10: Jeg vurderte den store stien litt lenger til venstre, men inngangen ble mye finere slik jeg løp nå. Den utydelige stien viste seg å være grei å løpe på mye av veien, så jeg tror jeg valgte riktig.
10-11: Den utydelige stien var litt varierende, men stort sett god nok til at den hjalp meg å holde farten oppe. Da jeg mistet stien etter hvert fant jeg ut at det var bedre å dra over myren enn å forsøke å finne igjen stien. Jeg mente jeg hadde kontroll på hvor jeg dro opp i terrenget etter veien, men det ble ikke presist nok så jeg tok feil av hvilken myr jeg kom opp i.
11-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp Stendskogen (05.06.2024) Bedriftsløp Stendskogen (05.06.2024)