KM mellomdistanse (08.06.2024)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Båteviksvatnet
Arrangør: Askøy OL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 3.89 km
Tid: 32:30
Gj.sn. HR: 138
Maksimum HR: 150
Mellomdistanse var eneste individuelle distanse der jeg manglet KM-gull, men i dag kom det! Løpet var ikke helt optimalt, men jeg hadde stort sett grei flyt og lot meg ikke forstyrre for mye av de feilen jeg gjorde. Før start føltes beina veldig tunge, men da jeg startet gikk det ok ganske lenge før avslutningen ble veldig tung.
S-1: Grei start. Det lå en ost på steinen i utkanten av ringen så da fikk jeg en ekstra sikring på vei inn.
1-3: Ok
3-4: Her orienterte jeg dårlig, men tror likevel jeg kom greit ut av det. For det første var jeg unøyaktig med retningen ut fra posten og løp ut til den lille stien i stedet for skrentrekken som jeg trodde var en traktorvei. Deretter tok jeg meg for lite tid til å lese kartet på stien og var plutselig oppe i stikrysset vest for posten, dermed ble det inngang bakfra. Men skogen var åpnere på denne siden så denne inngangen viste seg å være bra.
4-5: Ok
5-6: Det var så bratt og høyt opp fra myren halvveis at jeg trodde jeg hadde dratt opp passasjen lenger nord. Dermed ble det en liten krøll inn i posten.
6-12: Ok
12-13: Planen var å løpe ned søkket til høyre for skrentene, men jeg brukte verken kartet eller kompasset godt nok. Det viste seg å være greit å løpe der jeg gjorde, så jeg tapte nok ikke tid på dette. Inngangen var ikke helt bra - jeg hadde kontroll på myren og skrenten nedenfor posten, men var på vei i feil retning inntil jeg så postskjermen oppe i bakken.
13-14: Her fikk jeg ikke kartet til å stemme helt siste stykket inn mot posten så der ble det litt nøling.
14-M: Tungt, men ok.
Vis kommentarer (0)
 
KM mellomdistanse (08.06.2024) KM mellomdistanse (08.06.2024)