Pokalkamp (08.05.2012)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Storåsen
Arrangør: Askøy
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.73 km
Tid: 34:13
Orienteringen fløt for det meste bra, men løpet ble skjemmet av noen tåpelige feil. Beina var skikkelig tunge, spesielt i starten.

Til 3. post lot jeg meg lokke til å ta av stien tidligere enn planlagt pga en løper jeg tok igjen. Til 4. post hadde jeg full kontroll ved skrenten like før posten, men jeg leste for lite kart de siste meterne inn mot posten og endte opp med å bomme. Til 5. post hadde jeg igjen kontroll like før posten, men leste ikke kartet nøye nok og da jeg ikke så posten løp jeg videre selv om jeg egentlig viste jeg var like ved. Til 8. post løp jeg innom den store stien for å få en helt sikker inngang, men dette var nok litt for forsiktig. Inn mot 9. post var terrenget så tungløpt at jeg burde løpt litt lenger på stien før jeg tok av. Til 10. post skulle jeg til å løpe inn den like stien, men ble usikker og løp videre til den store stien gikk inn. Til 12. post hadde jeg egnetlig kontroll, men lot meg påvirke av en annen løper og dro til venstre.
Skjul kommentarer (2)
Jan : .... for mye småfeil her, Trygve. Når du løper saktere må du også orientere bedre :)
Trygve Buanes : Jeg burde både løpe fortere og orientere bedre... Men jeg så faktisk klar fremgang i dette løpet sammenlignet med de to foregående. Denne gangen klarte jeg å ligge i forkant og ha fin flyt i orienteringen gjennom mesteparten av løpene; det var jeg ikke i nærheten av i de to andre løpene. Nå gjelder det bare å heve seg enda et hakk eller to til før KM sprint og mellom til helgen.
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Pokalkamp (08.05.2012) Pokalkamp (08.05.2012)