Pokalkamp (25.09.2012)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Milde
Arrangør: Gneist
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Det var for mange steder jeg ombestemte meg for veivalget i siste liten; ikke alltid til det bedre. Ellers stort sett ok o-teknisk. Litt tungt løpsmessig.

Til 1. hadde jeg egentlig tenkt å følge veien helt til den store stien, men så kom jeg til en liten sti som jeg trodde var stien på venstresiden av toppen (egentlig var den ikke på kartet) og jeg ombestemte meg. Litt for ubesluttsom løping ned mot posten selv om jeg så nesen langt oppefra.

Til 3. hadde jeg egentlig tenkt å løpe opp stien gjennom grøntfeltet fordi jeg fryktet stien gjennom myren ville være veldig gjørmete. Men siden jeg ikke så stikrysset med en gang løp jeg videre. Stien gjennom myren var ok, så jeg tror veivalget ble greit.

Til 5. hadde jeg tenkt å løpe stien ut fra det siste gule området. Men da jeg var ved stistarten syntes jeg det så ut som om den gikk for langt mot høyre så jeg tok ikke sjansen og fortsatte rett på. Litt for passiv løping gjennom grøntfeltet. Inn mot posten så jeg en løper som så ut til å komme ut fra posten. Da slapp jeg kontrollen og bare løp dit han kom fra. Heldigvis var det faktisk der posten var.

Jeg hadde tenkt å løpe ut fra 5. posten på den lille stien like ved streken. Men etter den rotete inngangen til posten hadde jeg glemt planen, og jeg løp ut første og beste sti. På slutten av strekket hadde jeg tenkt å løpe på nedsiden av husene, men ombestemte meg idet jeg var i stiskillet. Antakelig et dårlig valg.

Litt for passiv løping inn til 6. post og på strekket til 7. post, så der tapte jeg nok noe tid.

(GPS-klokken hadde plutselig tomt batteri, så det ble håndtegning i dag).
Vis kommentarer (0)
 
Pokalkamp (25.09.2012)