KM langdistanse (31.08.2013)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Herresåsen
Arrangør: Gular
Land: Norge
Disiplin: Langdistanse
Distanse: 10.35 km
Tid: 67:39
Gj.sn. HR: 150
Maksimum HR: 166
Stilte til start med en offensiv innstilling. Jeg klarte å presse meg godt så farten var bra hele veien. Farten var i øvre kant av hva jeg kan tillate meg o-teknisk, så risikoen for bom var egentlig litt for stor. Det ble litt småbomming inn i noen poster, men hadde det ikke vært for den større bommen til 12. post ville det vært godkjent o-teknisk.

1: Vurderte å dra rett på i starten, men syntes det ble litt for mye stigning. Fin kontroll på hele strekket.
2: Full kontroll
3: Litt dårlig fokus på retningsløpingen ut fra posten, så det ble litt for mye slalåm på begynnelsen av strekket. Da jeg nærmet meg elven var jeg usikker på nøyaktig hvor jeg kom til treffe, men jeg traff akkurat der jeg ville. Grei gjennomføring av resten av strekket.
4: Jeg fikk ikke helt kontroll på kartet nede i det dype søkket, så jeg begynte å trekke oppover litt tidlig for å ikke løpe forbi posten.
5: Løp litt for fort, så jeg mistet kontrollen på søkkene bortover mot posten. Tok meg inn på myren like forbi posten.
6: Trodde jeg hadde kontroll på retningen. Mente først jeg så skrenten litt før halvveis, så jeg ble overrasket over da jeg etterpå så noe jeg trodde var de to skrentene lengre mot høyre. Full kontroll på inngangen.
7: Litt lavere enn planlagt før jeg begynte på stigningen opp til posten, men ellers ok.
8: Full kontroll.
9: Vurderte å runde for å spare høyde, men jeg fant ut at stigningen var såpass liten at jeg dro rett på.
10: Løp i hovedsak på kompasskurs, men planla å bruke flombekken også. Fikk dessverre kontakt med flombekken litt for sent, så det ble en litt dårlig inngang.
11: Vurderte å løpe ut på stien, men valgte å løpe rett på siden løpbarheten i terrenget var såpass bra. Trodde jeg hadde kontroll på inngangen, men jeg trakk litt for lang opp.
12: Planla å løpe ned søkket med stor sti, men mistet kontrollen på myrene underveis. Da jeg sto på myren sør for posten visste jeg ikke hvor jeg var, men jeg hadde en formening av at jeg måtte være for langt til høyre. Tok en kompasskurs i det jeg regnet med var omtrent riktig retning og satset på at jeg ville klare å ta meg inn. Det gikk heldigvis bra, men tidstapet ble likevel såpass stort som 2-2.5 min.
13: Dårlig strekkgjennomføring. Egentlig skulle jeg løpt inn i grøntfeltet litt senere. Slik det ble nå ble det unødvendig mye løping i bratt skråli. Ikke presist nok inn i posten heller.
14: Satset på å holde høyden siden jeg var sliten og ville unngå stigning inn i posten. Slik løpbarheten i lien var tapt jeg helt sikkert på det sammenlignet med om jeg hadde dratt ned i det gule.
Vis kommentarer (0)
 
KM langdistanse (31.08.2013) KM langdistanse (31.08.2013)