Szybki Mózg final (25.09.2013)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Metro Stoklosy
Arrangør: Ursynowsko-Natolioskie Towarzystwo Sportowe
Land: Polen
Disiplin: Sprint/fellesstart
Distanse: 2.81 km
Tid: 11:55
Gj.sn. HR: 159
Maksimum HR: 174
1-6: Det ble løpt knallhardt fra start, så i begynnelsen ble det stort sett henging på meg. Jeg fikk lest nok kart til at jeg så at det var fornuftig å løpe der vi løp, men det ble ikke noe selvstendig orientering. Inn mot sommerfuglen begynte luken fremover å bli såpass stor at jeg forstod jeg måtte innstille meg på å orientere selv. Jeg klarte å få til fartsøknineng
7-13: Lå for det meste fremst i en gruppe på tre. Litt før 11. post lot jeg meg forvirre av en annen post og tapte noen sekunder.
14-17: Halvveis til 14. post ble jeg litt usikker da det gule lignet litt på en hage. Dermed ble jeg forbiløpt og ble liggende dels som nummer to og dels som nummer tre i trioen vår.
18: Det var først underveis på dette strekket at jeg forstod at jeg 18. post var siste. Jeg klarte å få til fartsøkningen som var nødvendig for til å være den første i trioen til å stemple på siste post.
Mål: Med et kort oppløp var det ikke noe problem å holde posisjonen inn fra sistepost. Jeg kom inn som nummer 5, men med et godt stykke opp til vinneren (som forøvrig var årets juniorverdensmester på langdistanse).
Vis kommentarer (0)
 
Szybki Mózg final (25.09.2013) Szybki Mózg final (25.09.2013)