Rankingfinale (29.09.2013)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Birkelandsfjell-Orretua
Arrangør: Fana
Land: Norge
Disiplin: Langdistanse
Distanse: 8.9 km
Tid: 70:52
Gj.sn. HR: 144
Maksimum HR: 160
Greit nok løp uten store feil. Et par veivalg jeg antakelig tapte litt på, og litt dårlig grøntfeltbrøyting noen steder. Litt tung i beina etter Stoltzen i går.

1: Jeg hadde ikke helt kontroll på hvor langt jeg var kommet hele tiden og trakk først opp fra søkket litt tidlig. Noen snakket om at det virket som posten lå litt langt nede. GPS-sporet tyder på at det stemmer, men da jeg var på posten syntes jeg det så riktig ut.
4: Posten var lagt ut for langt nede, men jeg så posten tidlig og selv om jeg reagerte på at det var langt ned tenkte jeg ikke noe mer over det.
5-6: Satset på sikre innganger og da ble det enkelt.
9: Enten gjennomførte jeg strekket veldig dårlig eller så lønte det seg klart å løpe opp mot/til veien. Det var i hvertfall andre løpere som var omtrent samtidig som meg på både 8. og 9. post som jeg burde slått klart.
10: Jeg var usikker på hvilket veivalg jeg skulle ta, og i ettertid ser det ut til at jeg valgte feil. Jeg burde i hvertfall løpt ned søkket ut til høyre; derfra er jeg ikke sikker på hvilken variant som er best. Jeg løp rett i der posten skulle ligge, men der lå den ikke. Lette litt rundt før jeg fant den helt i nordre kant av ringen.
Vis kommentarer (0)
 
Rankingfinale (29.09.2013) Rankingfinale (29.09.2013)