Natt-trening (01.12.2013)
Kategori: Trening
Kart/område: Montana
Arrangør: Jørn T
Land: Norge
Disiplin: O-intervall/natt
Distanse: 3.22 km
Tid: 38:27
Gj.sn. HR: 132
Maksimum HR: 157
Det er alltid risikabelt å prøve å løpe fort på sesongens første nattøkt - og det ble et par stygge bommer denne gangen også.

1: Jeg så stupet ovenfor stien tidlig og hadde egentlig tenkt å ta av litt tidligere, men terrenget nedenfor stien så såpass stygt ut at jeg ventet.
2: Planen var egentlig å runde på nedsiden av den første skrentrekken, men igjen fikk løpbarheten meg til å endre planen.
3: Kontrollerte med stikrysset før jeg løp på kompasskurs mot den gule stripen. Den gule stripen så forøvrig til forveksling ut som en sti i mørket så jeg var litt forvirret et øyeblikk, men ellers full kontroll.
4: Løp nesten utelukkende på å holde høyden. Leste bare litt kart da jeg kom til bekken og stien.
5: Denne posten undervurderte jeg, og tenkte vel så mye på å planlegge neste strekk som å finne frem. Jeg trodde jeg hadde kontroll helt til jeg ikke så noen refleks der jeg mente den skulle være. Jeg trodde deretter at jeg så skrentene ned mot myren nordøst for posten og orienterte videre med det som utgangspunkt. Deretter fant jeg myrsiget som så ut som en bekk og regnet med at det var flombekken nordøst for posten. Etterhvert forsto jeg at det også var feil, men da valgte jeg å bare løpe videre mot neste post.
6: På grunn av bommen på forrige post kom jeg inn mot posten anderledes enn planlagt - egentlig vikke jeg komme ned myren rett fra nord.
7: ok
8: ok
9: Startet som planlagt, men da jeg kom over kanten så det ikke ut slik jeg hadde forventet og jeg konkluderte med at jeg hadde trukket ut mot høyre oppover bakken. Tok meg ikke nok tid til å sjekke om det faktisk stemte, så det ble en stygg bom.
10: ok
Vis kommentarer (0)
 
Natt-trening (01.12.2013) Natt-trening (01.12.2013)