Pokalkamp 2 (13.05.2014)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Totland
Arrangør: Fana IL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.63 km
Tid: 30:36
Gj.sn. HR: 153
Maksimum HR: 163
Løpsmessig betydelig lettere enn på søndag, men fremdeles føler jeg at det er en del å gå på. O-teknisk stort sett ok, men mister litt fokus noen steder.
S-2: ok
2-3: På vei til 2. post bestemte jeg meg for å løpe høyre, men ut av posten tok jeg et blikk til på kartet og innså at stien gikk såpass mye nedover at det var omtrent like mye stigning på begge veivalgene. Valgte da venstre siden jeg følte meg tryggere på løpbarheten på myrene enn på liten sti. Forbi kollen med skrent på tidlig på strekket var løpbarheten dårligere enn jeg forventet, så der forsvant det litt tid. Ned myrene mot slutten var ikke åpningene i grøntfeltet så tydelig som det ser ut på kartet, så jeg ble litt usikker og leste ekstra kart.
3-5: ok
5-6: Jeg burde fortsatt å holde høyden gjennom grøntfeltet helt til stien i stedet for å løpe opp gjennom grønnskravering. Ellers ok.
6-7: Da jeg kom ned til den blå myren før den gule trodde jeg at jeg hadde løpt for langt til venstre og kommet ned til den gule myren mellom grøntfeltene. Det var en del mer vegetasjon der enn kartet viser så det lignet en hel del. Dette gjorde at jeg ikke fikk inngangen til å stemme helt, men høydepunktet over skrenten var godt synlig ganske langt ovenfra så greit inn i posten.
7-8: Ok
8-9: Planla å løpe praktisk talt på streken frem til traktorveien, men slurvet med retningen. Jeg forsto omtrent hvor jeg kom ned lien, men jeg fikk likevel ikke kartet til å stemme spesielt bra inn mot posten. Derfor ble det en del kartstopp.
9-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Pokalkamp 2 (13.05.2014) Pokalkamp 2 (13.05.2014)