Pokalkamp 4 (10.06.2014)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Fløyen
Arrangør: Varegg Fleridrett
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 5.89 km
Tid: 32:00
Gj.sn. HR: 150
Maksimum HR: 160
Ganske enkel orientering, så det ble kun litt småpirk på det o-tekniske. Beina var ikke så tunge som forventet etter intervaller i går.

S-1: Jeg trodde posten skulle bli vanskelig, men det viste seg å være veldig god sikt inn mot posten. Jeg fikk kanskje litt hjelp av at det var en løper på posten da jeg kom, men sikten var så god at jeg hadde nok sett posten uansett.
1-2: Jeg leste ikke kartet nøye nok, så posten lå lenger nede i forhold til nesen enn jeg trodde. Ikke det helt store tidstapet, men jeg måtte løpe litt for rett ned på slutten av strekket.
2-3: Jeg tenkte først å løpe enda tettere på streken, men da jeg kom dit så skogen ut til å ha for dårlig løpbarhet så da ble det opp ryggen i stedet.
3-4: Jeg irriterte meg over skrentene jeg så i terrenget og ikke på kartet, og endte derfor opp med å løpe med en litt dårlig følelse. Men jeg visste at jeg hadde riktig retning, så det var jo bare å fortsette å løpe. Etter at jeg kom i mål så jeg skrenten under 4-tallet.
4-5: Tok en kompasskurs til kollene midtveis, og så kunne jeg konsentrere meg om langstrekket.
5-6: Litt for ufokusert mitt på strekket, så jeg løp rett mot stupet i stedet for å dra litt høyre med en gang. Opp bakken gikk jeg og leste på langstrekket igjen - og ombestemte meg for veivalget.
6-7: Etter å ha ombestemt meg et par-tre ganger hadde jeg endelig bestemt meg for venstre da jeg kom til 6. post. Jeg tror dette var rett, men det hadde kanskje vært enda bedre å løpe på høyresiden av haugen på slutten av strekket(?). Fokuserte på å holde farten oppe nedover veien.
7-8: Litt passiv, men ok.
8-9: Kompasskurs. Litt for passiv løping, og litt nølende inn mot posten.
9-M: Ok.
Vis kommentarer (0)
 
Pokalkamp 4 (10.06.2014) Pokalkamp 4 (10.06.2014)