Pokalkamp 5 (17.06.2014)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Davanger
Arrangør: Askøy OL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 5.57 km
Tid: 41:09
Gj.sn. HR: 147
Maksimum HR: 157
Ganske bra første to tredjedeler, men deretter for mye feil. Offensiv og fin løping i starten. Det var kanskje litt for mange steder jeg gamblet på å øke farten ved hjelp av hjortespor som gikk i bare omtrent riktig retning.

S-1: Skogen på høyresiden av stien åpnet seg opp mye tidligere enn forventet, så jeg ble forvirret, stoppet opp, og valgte så å løpe inn. Forsto raskt hvor jeg var kommet inn og fant ut at det var bedre å fortsette enn å løpe ut til stien igjen. Det gikk ganske greit å løpe gjennom grøntfeltet.
1-2: Brukte bakken opp stien til å få oversikt over resten av løypen. Da jeg kom inn i myren trodde jeg søkket jeg så var hjelpekotesøkket nedenfor og tenkte at dette ble perfekt inngang. Forsto for hva jeg hadde gjort galt og begrenset tidstapet.
2-3: Ok.
3-4: Jeg hadde egentlig tenkt å holde høyden inn i posten, men et flott hjortetråkk lot meg øke farten ved å trekke litt høyere opp - usikker på om det lønnet seg.
4-5: Ok
5-6: Valgte lett venstre ut fra posten for å gjøre det enkelt for meg selv, og fordi jeg måtte mer eller mindre like langt ned uansett hvordan jeg gjorde det. Flotte hjortetråkk å løpe i etter kraftlinjen. Jeg leste først hjelpekurven feil og trodde jeg skulle finne en skrent som var vendt vekk fra løpsretningen. Da jeg så skrenten i terrenget så jeg en gang til på kartet og forsto at det var dit jeg skulle.
6-7: Ok
7-8: Jeg hadde egentlig tenkt å følge ut myren å runde til høyre, men ombestemte meg like etter at jeg hadde begynt å løpe. Flott å løpe etter å ha passert den spesielle detaljen. Jeg ble litt usikker inn mot posten da myren til høyre så mye større og åpnere ut enn jeg hadde sett for meg.
8-9: Fulgte et hjortetråkk opp fra bekken. Da jeg passerte ned det smale søkket med skrenter ble jeg først litt forvirret, men forstå så hvor jeg var. Der var jeg for unøyaktig og fulgte ut feil myr. Jeg var overbevist at jeg løp riktig så da jeg ikke så posten med en gang tenkte jeg den var lite synlig og lette en stund i området før jeg innså at jeg hadde bommet. Leste meg da greit inn og fant posten.
9-10: Jeg løp som planlagt, men undervurderte hvor langt ned det var til posten. Antakelig burde jeg tatt av stien litt tidligere.
10-11: Jeg leste skrentrekken som en sti og så ikke stien under kraftlinjen. Derfor løp jeg et stykke på stien under kraftlinjen før jeg innså feilen. Da jeg kom opp skrenten måtte jeg bruke litt tid på å lese meg inn.
11-12: Planen var å løpe på kompasskurs til stien, men så tenkte jeg at det ville jo være enda enklere å følge kanten av grøntfeltet. Problemet var bare at jeg fulgte feil kant... Derfra var det bare å bushe seg gjennom.
Vis kommentarer (0)
 
Pokalkamp 5 (17.06.2014) Pokalkamp 5 (17.06.2014)