Pokalkamp 6 (19.08.2014)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Fanaseter
Arrangør: IL Gneist
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.64 km
Tid: 36:28
Gj.sn. HR: 141
Maksimum HR: 150
Jeg kjente under oppvarmingen at dette var en tung dag, så jeg presset meg ikke så hard i dag. O-teknisk var jeg heller ikke helt på; jeg ungikk store feil, men det var altfor mye småslurving.
S-1: Ok, bortsett fra at jeg var alt for nærmt posten før jeg begynte å tenke på neste strekk.
1-2: Jeg bestemte meg raskt å løpe på nedsiden av stupet fordi jeg fryket mye dårlig løpbarhet hvis jeg løp oppe. På vei inn mot 1. post så jeg at det lysegrønne så fint ut å løpe i så derfor løp jeg ut langs toppen av kollen. Underveis på strekket hold jeg på å gå glipp av to stikryss. Det første oppdaget jeg fordi det hang en tur-o-post der. Ved den lille hytten nedenfor stupet var jeg ikke forberedt på at det skulle være et kryss, så jeg løp 10 meter langs den største stien før jeg oppdaget feilen og snudde. For dårlig!
2-3: Jeg følte hele tiden at jeg skulle lengre til venstre, men jeg tvang meg selv til å følge kompasset og klarte å holde retningen sånn noenlunde bra.
3-4: Løp bevisst til høyre på begynnelsen av strekket for å unngå å løpe for mye ned og opp igjen. Ingen skikkelig plan inn mot posten, så det endte opp med litt stygg sikk-sakk-løping. Når jeg først dro ut mot venstre burde jeg rundet og tatt posten nedenfra.
4-5: Ikke helt fokusert i inngangen, så der rakk jeg å bli usikker før jeg så postskjermen.
5-6: Så ingen andre veivalg, så her var det bare å løpe.
6-7: Igjen ville jeg lengre til venstre enn kompasset viste, men jeg tvang meg selv til å følge kompasset.
7-8: Slapp fokus litt etter at jeg var kommet ned i søkket og dermed ble det en litt dårlig inngang.
8-9: Det føltes mye lengre fra stien bort til posten enn jeg trodde det skulle være, men ellers ok.
9-10: Ok.
10-M: Ut fra posten så jeg ikke på kartet, men fulgte bare etter en løper som løp ut på veien og fulgte den. Da så jeg på kartet og fant ut at det var fullstendig meningsløst å løpe langs veien når jeg bare skulle rett ned.
Vis kommentarer (0)
 
Pokalkamp 6 (19.08.2014) Pokalkamp 6 (19.08.2014)