Sprintcup 4 (09.09.2014)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Landåslien
Arrangør: TIF Viking
Land: Norge
Disiplin: Sprint
Distanse: 4.14 km
Tid: 22:45
Gj.sn. HR: 158
Maksimum HR: 169
Løp gjennom som prøveløper. Jeg prøvde å løpe som vanlig konkurranse, men det gikk dårlig i dag. Dårlig teknisk i starten, og på slutten var kartet så slitt at jeg hadde problemer med å lese det. Ok fysisk.
S-1: Vurderte også venstreveivalget, men jeg hadde ikke lyst på ekstra stigning. Planla å se 3. post da jeg passerte,men siden jeg var uoppmerksom og løp den nedre stien fungerte ikke det. Da jeg passerte der jeg trodde 3. post skulle være leste jeg dessuten en del kart videre i løypen, så jeg trodde det var derfor jeg gikk glipp av den. Fullstendig mangel på kontroll inn i posten. Lot meg blant annet forstyrre av en post fra en annen løype.
1-2: Ok
2-3: Fremdeles i troen på at jeg hadde løpt riktig sti forbi 3. post da jeg skulle til 1. løp jeg tilbake dit. Jeg ble ganske forvirret da jeg ikke fant posten og brukte litt tid på å forstå at jeg var for lavt.
3-5: Ok
5-6: Jeg fant ikke noe venstreveivalg jeg var fornøyd med så derfor løp jeg til høyre til tross for at det var mer trapper enn jeg liker. Da vi diskuterte etter løpet fant Sondre et godt venstreveivalg som jeg er helt sikker på at er bedre.
6-8: Ok
8-9: Litt etter halvveis på strekket måtte jeg stoppe helt opp for å forsikre meg om passasjen sør for huset virkelig fantes.
9-10: Jeg kunne se spor av upasserbare gjerder på kartet, men nøyaktig hvor de var kunne jeg ikke se så her ble det mye gjetting. Jeg tror veivalget på begynnelsen av strekket er ok, men jeg gjennomførte dårlig. Avslutningen av strekket ble helt håpløst, men sånn går det når kartet ikke lar seg lese.
10-11: Jeg så ingen andre alternativer som så lovlig ut, så da ble det dette. Når jeg fikk studert kartet etterpå så jeg en mulighet over skoleplassen som sikkert var bedre.
11-12: Ok
12-13: Jeg leste ikke postbeskrivelsen og trodde posten skulle ligge på hjørnet. Da den ikke var der antok jeg at den ikke var satt ut ennå, så jeg gikk rolig mot mål for å få be dem om å sette den ut. Men posten var der den skulle...
Vis kommentarer (0)
 
Sprintcup 4 (09.09.2014) Sprintcup 4 (09.09.2014)