Sprintcup 5 (16.09.2014)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Siljustøl
Arrangør: IL Gneist
Land: Norge
Disiplin: Sprint
Distanse: 2.92 km
Tid: 13:12
Gj.sn. HR: 160
Maksimum HR: 171
Nå var det på tide at jeg fikk til et bra løp. Fysisk kjentes det bra i dag - i begynnelsen klarte jeg å holde bra fart uten at jeg følte at jeg presset hardt. Mot slutten måtte jeg jobbe for å holde farten oppe, men jeg klarte det også bra. O-teknisk stemte også det meste i dag. Jeg orienterte offensivt, og jeg lot meg ikke forstyrre av de småfeilene jeg gjorde.
S-1: Ikke så mye veivalg å forholde seg til. Jeg så såvidt på muligheten om å løpe inn til venstre tidligere, men fant ut at det var liten eller ingen distanse å spare på det og dessuten mer komplisert.
1-2: Mistet litt fokus midtveis på strekket, og trodde et øyeblikk at jeg skulle finne posten etter det første krysset. Derfor sank farten litt der. Dessuten leste jeg ikke neste strekk før mot slutten av dette strekket, så det ødela også flyten litt.
2-3: Jeg likte ikke venstre-veivalget siden det ga en del ned og opp. Planen var egentlig å løpe til venstre ved lekeplassen slik at jeg skulle komme rett ned mellom husene til posten. Da jeg kom til lekeplassen ble jeg av en eller annen grunn forvirret og trodde jeg hadde løpt feil. Dermed endte jeg opp med å løpe rundt lekeplassen og inn i posten nordfra. I ettertid ser jeg at dette nok var en minst like god løsning som den jeg planla, mens den beste løsningen antakelig hadde vært rett over lekeplassen.
3-5: Ok.
5-6: Så såvidt på høyreveivalget, men syntes det ble for langt.
6-7: Dette irriterer meg: Jeg klarer ikke å løpe rett frem! Her var det et kort stykke å lett å lese seg inn etter myren så jeg tapte nok ikke noe vesentlig tid på det, men likevel er det for dårlig å trekke ut til venstre på denne måten.
7-9: Ok
9-10: Her var jeg ufokusert og løp på feil side av grøntfeltet på vei inn i posten. Ikke noe stort tidstap, men hadde jeg vært 2 sek bak i dag hadde denne feilen irritert meg veldig.
10-M: Tøff avslutning! Jeg følte jeg presset bra på oppover bakken, men likevel har jeg blitt slått med 5 sekunder på dette strekket.
Vis kommentarer (0)
 
Sprintcup 5 (16.09.2014) Sprintcup 5 (16.09.2014)