Klubbmesterskap (30.09.2014)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Fløysletten
Arrangør: TIF Viking
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 3.96 km
Tid: 26:42
Gj.sn. HR: 153
Maksimum HR: 167
Ut fra start var spenningsnivået for lavt og jeg løp sakte og ukonsentrert. Bommen på 2. post tente meg og derfra løp jeg både raskere og mer konsentrert.
S-1: Grei nok start selv om det gikk sakte. Jeg er fornøyd med at jeg endelig klarte å løpe rett frem.
1-2: Skikkelig ufokusert inn mot posten så jeg strøk bare rett forbi. Heldigvis fikk bommen meg til å skjerpe meg.
2-4: Ok
4-5: Inn mot 4. post hadde jeg fokusert mest på strekket 5-6, så ut fra 4. post holdt jeg på å glemme helt at jeg skulle innom 5. post også. Snublet omtrent over den, og husket at jeg skulle stemple der.
5-6: Ok.
6-7: Jeg slurvet for mye med kartlesingen det siste stykket inn mot posten og dro et søkk for langt. Der hang det en postskjerm, men ingen postbukk og det forvirret meg litt slik at jeg stoppet opp før jeg fortsatte og klarte å lese meg inn.
7-11: Ok
11-12: Utgangen fra 11. post var faktisk ikke et resultat av problemene med retningsløping jeg har hatt i det siste, men at det lå så mye kvist i veien at jeg måtte rundt.
12-13: Ok
13-14: Her ble rett på-strategien min litt for offensiv - det hadde helt klart lønnet seg å følge stien opp til den gule stripen for å få bedre løpbarhet.
14-16: Ok
16-17: Det grønne så ok ut, så jeg satset på å løpe rett på ut fra posten. Ideelt sett skulle jeg nok lagt meg litt lengre til høyre, men det fungerte greit. Over andre ryggen mistet jeg fokus og holdt på å løpe feil vei da jeg skulle finne stien ned. På vei ned forsvant tommelgrepet så jeg rotet litt før jeg fikk lest inngangen til posten. Her tok jeg igjen Bjart Are og ble litt for ivrig etter å kommer forbi ham, så jeg løp opp på første og beste kolle jeg så i stedet for å lese meg skikkelig inn i posten.
17-M: Jeg hadde egentlig bestemt meg for å løpe til venstre, men siden Bjart Are som stemplet noen få sekunder før meg løp der bestemte jeg meg for å prøve høyre. Jeg ga skikkelig på for å prøve å passere Bjart Are på dette strekket, men han fikk brikken ned på målbukken såvidt før meg:-(
Vis kommentarer (0)
 
Klubbmesterskap (30.09.2014) Klubbmesterskap (30.09.2014)