KM natt (15.10.2014)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Munkebotn
Arrangør: TIF Viking
Land: Norge
Disiplin: Natt
Distanse: 5.38 km
Tid: 39:09
Gj.sn. HR: 152
Maksimum HR: 172
Elendig start, men ellers et ganske greit løp. En del steder hadde jeg litt dårligere kontroll enn jeg burde, men kom stort sett fra det uten store tidstap.
S-1: Jeg mistet stien to ganger underveis, og andre gang bestemte jeg meg for å bare dra rett mot posten i stedet for å prøve å finne den igjen. Løpbarheten oppover der ble alt for dårlig og jeg tapte mye tid. Et stykke ble jeg også usikker på nøyaktig hvor jeg var, men gjenvant kontrollen før jeg skulle inn i posten.
1-2: Ok
2-3: Jeg bestemte meg raskt for dette veivalget, bortsett fra at jeg egentlig hadde tenkt å løpe stien som går gjennom myren litt etter halvveis. Da jeg kom der jeg skulle trekke ned i myren fant jeg ut at det var ganske fint å løpe under kraftlinjen, så jeg satset på at det skulle fortsette og holdt meg der. Løpbarheten varierte litt, men totalt sett tror jeg det var et bra valg. God kontroll inn i posten.
3-4: Lot meg påvirke litt av Kenneth som dro for langt mot høyre. Selv om jeg forsto at han gjorde det endte jeg også å med å løpe litt for langt til høyre. Inn mot posten var jeg litt usikker, men ellers greit.
4-5: Jeg hadde ikke full kontroll på myrene og kollene inn mot posten, så her var farten ganske lav.
5-6: Her gjorde jeg det enkelt og bare siktet på myren halvveis på strekket. Inn mot posten var ikke kontrollen perfekt og jeg kom også litt for langt til venstre, men tidstapet ble ikke så stort.
6-7: Her var jeg for dårlig forberedt og tok ut veivalget uten å tenke meg så nøye om. Jeg angret nesten med en gang på valget, men det var ikke stort annet å gjøre enn å gjennomføre det jeg hadde valgt. Inn mot posten ble jeg i tillegg usikker, så da sank farten ytterligere.
7-8: Ok
8-9: Søkket før posten var mye større enn det så ut som på kartet, så jeg fulgte opp det og forventet å finne posten. Da jeg ikke så posten der fortsatte jeg straks videre, så lite tidstap.
9-10: Ok, bortsett fra at jeg tapte litt tid på å sikre inn mot posten. Jeg valgte å løpe opp søkket i stedet for å følge stien, og det ga meg dårligere løpbarhet enn nødvendig.
10-11: Ok
11-12: Det virket lengre ned fra stien til posten enn jeg hadde forventet; antakelig fordi den steinete skogbunnen gjorde at jeg ikke klarte å løpe fort. Derfor ble jeg litt usikker, men ellers ok.

Løpet holdt faktisk til KM-gull :-) Mitt første på natten, nå er mellomdistanse den eneste jeg mangler av de individuelle disiplinene...
Vis kommentarer (0)
 
KM natt (15.10.2014) KM natt (15.10.2014)