Natt-trening (29.10.2014)
Kategori: Trening
Kart/område: Storetveit
Land: Norge
Disiplin: Nattorientering
Distanse: 4.87 km
Tid: 41:41
Løp en gammel løype som trening. For passiv løping, og noen steder jeg ikke var i forkant. Med målestokk 1:6000 feilberegnet jeg stadig hvor bratt det var.
S-1: GPSen likte tydelig vis ikke seg mellom blokken og skråningen, for jeg løp selvfølgelig ikke slik.
1-2: Jeg var litt usikker på hva som var riktig skrent, ellers ok.
2-3: Jeg lå ikke i forkant i det hele tatt, så først brukte jeg tid på å ta ut veivalg og så startet jeg helt feil på veivalget jeg planla. Opp mot posten var det bratt og en del flere skrenter enn jeg klarte å lese ut fra kartet, men jeg tror likevel det var et greit valg å ta posten fra denne siden.
3-4: Her stoppet jeg tydeligvis for tidlig. Da jeg var ute i skogen trodde jeg at jeg hadde kontroll.
4-5: Holdt bevisst litt til venstre for å unngå skrenten midt på. Jeg var overrasket over hvor langt til venstre jeg kom, men bommen på 4. post forklarer jo det.
5-6: Ok
6-7: Her hadde det nok vært best å løpe ned på veien, men uten poster ute syntes jeg det var greit med en enkel inngang.
7-8: Ok, bortsett fra at det var kommet opp et stort gjerde som gjorde at jeg ikke kom helt inn til posten.
8-9: Rundt det nye gjerdet ut av posten. Resten ok.
9-10: Jeg tok av fra veien tidligere enn jeg ville fordi det så ut som veien førte rett inn i en hage. Resten ok.
10-11: Grei gjennomføring, men halvveis angret jeg på veivalget. Høyresiden er kortere, flatere og har stort sett like god løpbarhet.
11-12: Jeg mistet litt fokus inn i posten. Kurvebildet var lett å lese, så den lille svingen var helt unødvendig.
12-13: Ok
13-14: Usikker på veivalget, så jeg sto stille noen sekunder på posten og leste kart. Da jeg kom ned til veien fikk jeg det av en eller annen grunn for meg at jeg måtte ha kommet ned alt for langt til venstre, så jeg endte opp med å løpe til jeg så vannet. Elendig løpbarhet siste stykket inn i posten, så det kanskje vært bedre å holde seg til stien.
14-15: Ut fra posten prøvde jeg å unngå litt av bushen jeg hadde vært gjennom inn, men endte opp med en ekstra sløyfe.
15-17: Ok
17-18: Planen var egentlig å løpe over toppen og komme ned mellom stup og skrent, men da jeg så hvor høy og bratt kollen var dro jeg rundt. Steinen skilte seg lite ut fra skrenten den lå under så jeg passerte og måtte tilbake.
18-19: Bakken ned til posten var mye brattere enn jeg hadde trodd, så det er mulig det hadde vært bedre å løpe ned den store stien.
19-20: Stoppet først for tidlig og trodde jeg hadde funnet riktig søkk. Da jeg skulle løpe videre til neste post stemte ikke kurvebildet, og jeg forsto at jeg var kommet for kort.
20-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Natt-trening (29.10.2014) Natt-trening (29.10.2014)