Nattcup 2 (12.11.2014)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Milde
Arrangør: IL Gneist
Land: Norge
Disiplin: Natt
Distanse: 5.49 km
Tid: 40:03
Ganske grei start, men jeg løp nok litt for passivt. Halvveis tenkte jeg litt for mye på at det var ganske enkel orientering, og litt for lite på å faktisk orientere og da gikk det selvfølgelig dårlig. Litt tunge bein i dag.
S-1: Ok
1-2: Ikke noe gjerde der jeg tok av veien, men så viste det seg at gjerde tvers over det gule derimot var ganske høyt så jeg løp langs det et godt stykke for å finne et krysningspunkt. Store deler av det gule burde vært tegnet som 50% gult.
2-5: Ok
5-6: Jeg så ikke stien da jeg krysset den og trodde at jeg hadde holdt meg på høyresiden av den. Skrenten ved siden av stien litt før posten var så høy at jeg ble stående i ro i et halvminutt for å vurdere muligheten for at jeg hadde kommet helt til stupet etter posten.
6-7: Jeg visste at jeg trakk opp såpass tidlig som jeg gjorde, men da jeg kom til søkket med myr/bekk ble jeg likevel usikker på om jeg var der eller i søkket som ledet opp til posten. Jeg fortsatte et lite stykke, men bestemte meg raskt for å trekke opp til den brune plassen får å sikre meg. Her var jeg for utålmodig og tok meg ikke tid til å sikre at jeg kom riktig ned i skogen igjen.
7-8: MIstet stien på slutten av flaten, så da måtte jeg forsøke å holde retningen inn i posten. Inn mot posten fikk jeg det meste til å stemme, men jeg ble etterhvert usikker likevel og endte opp med å løpe sikk-sakk til jeg fant et sted der jeg tok meg inn.
8-9: Elendig løpbarhet der jeg løp, men jeg tror ikke det finnes noen bedre alternativer. Stien ut til veien ser for langt ut.
9-10: Igjen elendig løpbarhet ut fra posten. Her kunne det kanskje ha lønt seg å løpe til venstre for den grønne myren.
Vis kommentarer (0)
 
Nattcup 2 (12.11.2014) Nattcup 2 (12.11.2014)