Sprintcup 1 Bergen (14.04.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Haukeland
Arrangør: Varegg
Land: Norge
Disiplin: Sprint
Distanse: 3.86 km
Tid: 18:21
Gj.sn. HR: 163
Maksimum HR: 202
Det her ble et rotete løp. Jeg hadde problemer med å komme i forkant, og gikk glipp av flere av de beste veivalgene. En bom ble det også, men det var mest fordi postskjermen hadde falt ned.
S-1: Jeg følte jeg hadde problemer med å få kartkontakt fra start.
1-2: Jeg valgte raskt det jeg syntes så kortest ut, men i ettertid tror jeg venstresiden er bedre.
2-3: Her hadde jeg lest postbeskrivelsen tidlig nok til å ta det med i planleggingen, men jeg lot meg lure av tellekoten i fortsettelse av den upasserbare muren så jeg trodde venstre var eneste mulighet når posten lå oppe. Postskjermen hadde falt ned og derfor så jeg ikke posten. I stedet for å roe ned og sjekke bedre begynte jeg å virre rundt.
3-4: Jeg tok sjansen på å løpe gjennom det lysegrønne. Det gikk greit nok, men burde nok vært tegnet mellomgrønt. Det var også brattere enn jeg trodde det skulle være, men slik blir det jo når sprintkart tegnes med 5m ekvidistanse i strid med normen.
4-5: Her hadde jeg ingen plan på forhånd, og endte derfor opp med sikk-sakk-løpingen ut av posten. Jeg så heller ikke at det var lovlig passasje ovenfor det første huset.
5-7: Ok
7-8: Jeg tror nok ikke jeg tok det riktige veivalget her.
8-9: Jeg så ikke på kartet at det var passasje mellom grøntfelt og hekk før jeg hadde passert, så da ble det den lange omveien på meg.
9-12: Ok
12-13: Her gjorde jeg det enkelt og tok tunnelen. Jeg fikk lest de fleste strekkene som gjensto mens jeg løp gjennom der, men lyset var litt for dårlig til at jeg klarte å finne passasjen til høyre fra 15-16.
13-14: Opp bakken tok jeg meg tid til å lese 15-16 en gang til siden jeg følte meg sikker på at det måtte finnes en høyrevariant - og jeg fant den.
14-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Sprintcup 1 Bergen (14.04.2015) Sprintcup 1 Bergen (14.04.2015)