Bedriftsløp (27.05.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Kokstad
Arrangør: BKK BIL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 5.9 km
Tid: 46:35
Gj.sn. HR: 142
Maksimum HR: 157
Ruskete o-teknisk og jeg sliter fremdeles med stiv rygg etter ribbeinsbristen.
S-1: Da jeg så strekket til 1. post fikk jeg ikke lyst til å løpe i det hele tatt. Jeg satset på å løpe nær streken, og innså etter hvert at grønnskravert ikke nødvendigvis var så ille. Inn mot posten syntes jeg at jeg fikk ting til å stemme inntil jeg ikke så steinen der jeg forventet. Jeg så en stein litt lenger borte så jeg dro bort til den. Da den ikke hadde noen post trodde jeg først det var posten i utkanten av ringen, men så så jeg myren og forsto hvor jeg var.
2-4: Ok
4-5: Fin kontroll langt på vei, men da jeg nærmet meg posten traff jeg på en sti som var så tydelig at jeg tenkte den måtte være med på kartet. Eneste kandidat jeg så var den som var et stykke forbi posten. Jeg forsto ikke at jeg kunne ha kommet så langt, men fulgte den likevel et stykke nedover før jeg forsto hvor jeg var kommet.
5-6: Ok bortsett fra inn i posten. Jeg hadde ikke lest postbeskrivelsen og trodde posten skulle ligge under skrenten. På vei ned mot posten så jeg høydepunktet, og tolket det som kollen litt til venstre for skrenten. Jeg tok dette som en bekreftelse på at kursen var bra og jeg traff rett på skrenten. Da posten ikke lå der forsto jeg at den skulle ligge ved høydepunktet, men siden jeg hadde tolket det riktige høydepunktet som kollen ovenfor løp jeg ikke direkte opp dit.
6-9: Ok
9-10: Jeg trodde jeg hadde dratt av mot venstre på første halvdel av strekket så jeg dro litt mot høyre. Da jeg var over toppen av kollen fikk jeg ikke kartet til å stemme i det hele tatt og jeg trenge litt tid på å lese meg inn.
10-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp (27.05.2015) Bedriftsløp (27.05.2015)