Pokalkamp 4 (02.06.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Munkebotn
Arrangør: Varegg fleridrett
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 5.37 km
Tid: 44:28
Gj.sn. HR: 143
Maksimum HR: 168
Ikke veldig bra løpsmessig, men likevel en liten opptur siden det var første løpet siden ribbeinsbristen der jeg følte jeg kunne løpe tilnærmet normalt. O-teknisk varierte det fra fin flyt til de merkeligste feil.
S-2: Ok
2-3: Her skulle jeg bare ned til stien, men så plutselig oppdaget jeg at jeg var kommet et helt annet sted... Inn mot posten var myren så våt at jeg måtte ganske langt rundt for å krysse.
3-4: Ok
4-5: Dette veivalget hadde jeg nok ikke tatt hvis det ikke var for at jeg har løpt der før og visste det var ganske fint gjennome der. Ukonsentrert da jeg krysset veien så jeg kom meg ikke opp søkket slik jeg planla.
5-6: Ok
6-7: Egentlig ganske bra kontroll, men på vei inn mot posten var jeg nær ved å dra ned et søkk for tidlig.
7-8: Her sto jeg ovenfor posten og så nedover og fant ut at det var så bratt at jeg måtte ha kommet for langt ned. Da jeg kom bort til det store søkket forsto jeg hvor jeg var og at jeg faktisk skulle lengre ned.
8-9: Ok
9-10: Lignende feil som ut fra 2. post. Jeg skulle bare følge stien, men fulgte for dårlig med og kom inn på feil sti.
10-11: Jeg hadde egentlig tenkt å løpe inn myren, men jeg så at Calle foran meg gjorde det og fikk lyst til å prøve noe annet. Jeg tror min løsning fungerte bra.
11-12: Ok. Valgte å løpe litt lengre enn korteste linje for å få litt bedre løpbarhet.
12-13: Jeg var ikke tøff nok til å prøve meg mellom stupene rett på og endte opp med å løpe ned et sted det antakelig var verre å komme seg ned. I tillegg slo jeg kneet i en stein. Det virket ikke alvorlig, men ga meg et litt haltende steg resten av løpet.
13-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Pokalkamp 4 (02.06.2015) Pokalkamp 4 (02.06.2015)