Kompisstafetten (07.06.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Einaråsen
Arrangør: Samnanger IL
Land: Norge
Disiplin: Stafett
Etappe: 5/5
Distanse: 5.38 km
Tid: 40:17
Gj.sn. HR: 153
Maksimum HR: 178
Dette var ikke akkurat noe toppløp o-teknisk fra min side, men jeg gjorde mindre feil enn de andre rundt meg så dermed klarte jeg å løpe laget inn i kampen om seieren igjen. Løpsmessig var det ganske bra, men på slutten hadde jeg ingenting å stille opp med mot Alan.
S-1: Jeg ble vekslet ut kort bak Gneist og kort et Varegglag. Fana og to andre Varegglag var vekslet ut 3-4 minutter tidligere. På dette strekket tok jeg det rolig og fokuserte på å komme inn på kartet.
1-2: Ut fra posten kom jeg straks opp i teten i den lille klyngen. Det var egentlig ikke planen å trekke helt bort til den lille stien, men jeg forsto hvor jeg var kommet og fullførte slik.
2-4: Ok. På 4. post tok jeg igjen Fana som gikk ut først på sisteetappen.
4-5: Jeg hadde tidvis litt dårlig kontroll underveis, men da jeg klatret opp den siste skrentrekken visste jeg akkurat hvor jeg var. På vei nedover lien så jeg skrentene like før posten, men syntes de var så store at jeg trodde det var skrentene litt lengre nord. Da jeg stoppet opp for å lese meg inn så jeg alle de fire andre tetlagene komme fra posten. Da ble jeg ganske irritert fordi jeg trodde jeg akkurat hadde forspilt sjansen min på å få kontakt med lederlagene.
5-6: Her så jeg tidvis de andre lagene og håpte jeg skulle få kontakt, men avstanden var for stor.
6-9: Siden jeg hadde mistet kontakten med de andre bestemte jeg meg for å fokusere på å løpe godt o-teknisk og håpe på at de foran bommet. Det gjorde de: Da jeg løp ut fra 9. post kom begge Varegglagene mot meg.
9-10: Her så jeg ryggen til Gneist, og tok han igjen ved posten. Fana hadde jeg ikke kontroll på, men jeg visste at det var en stor sjanse for at jeg nå var i tet.
10-11: På begynnelsen av strekket hadde jeg initiativet med de tre andre på slep. På et eller annet vis unngikk jeg å se at stien til venstre var en opplagt mulighet på siste halvdel av strekket, men det så tydeligvis ikke de andre heller. Jeg ville egentlig løpe litt mer rett på over kollen, men var ikke tøff nok da de andre begynte å trekke mot høyre. Ned den bratte bakken fikk de andre noen meters forsprang, men da de løp ned på det gule tok jeg sjansen på å løpe mer rett på. Det tjente jeg nok på til at jeg stemplet først på 11. post.
11-M: Her var det stort sett bare å løpe. Det gjorde Alan vesentlig bedre enn meg, men jeg klarte å holde de andre bak meg og løp inn til en strålende 2. plass. Det er lenge siden Viking har vært så høyt oppe i Kompisstafetten.
Vis kommentarer (0)
 
Kompisstafetten (07.06.2015) Kompisstafetten (07.06.2015)