Bedriftsløp (19.08.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Lonevåg
Arrangør: NHH BIL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 5.15 km
Tid: 42:30
Gj.sn. HR: 149
Maksimum HR: 187
En bra start på løpet, men etter kjempebommen på 4. post gikk piffen litt ut av meg. Uansett gøy å løpe på et nytt kart og fint terreng.
S-3: Fin flyt. Jeg hadde god kartkontakt hele veien og farten føltes ok.
3-4: Jeg så på en venstrevariant via den store stien, men bestemte meg raskt for at rett på var eneste reelle mulighet. Jeg var litt irritert over at jeg gjennomførte første halvdel av strekket dårlig, men da jeg passerte steingjerdet hadde jeg full kontroll og en klar plan. Jeg brukte den lille kollen etter myren for å ha full kontroll på hvor jeg startet å løpe nedover. Da jeg kom ned til den blå myren fikk jeg det av en eller annen grunn for meg at jeg var kommet ned til myrene rett ovenfor posten. Jeg reagerte på at myren var litt liten, men overbeviste meg selv om at jeg måtte være i søkket nord i myren med to vannhull. Etter at jeg ikke fant posten der jeg forventet fokuserte jeg på å finne ut om jeg var for langt til høyre eller venstre, for jeg var fremdeles overbevist om at jeg var på riktig høyde. Til slutt valgte jeg å trekke oppover for å få kontroll. Jeg regnet med å treffe myren like ovenfor posten, men fant i stedet myren med steingjerdet. Derfra leste jeg kartet nøye hele veien nedover for å være sikker på å treffe kartet. Det ble likevel en ny bom, men akkurat den bommen skylder jeg på kartet. Det var minst to andre skrenter inne i ringen som var like tydelig som den posten lå under.
4-5: Halvveis irriterte jeg meg over at jeg ikke hadde dratt opp i stedet for det grønnskraverte området var virkelig fælt. Ellers ok.
5-7: Ok
7-8: Da jeg kom ut i myren mistet jeg stien og løp heller i et tydelig tråkk. Jeg var klar over dette, og det plaget meg heller ikke siden jeg uansett ikke hadde sett den delen av stien som er skjult under streken mot slutten. Jeg trodde jeg hadde kontroll inn i posten, men det ble bom likevel. For meg virket det som om posten lå 10-20 meter ovenfor kanten av grøntfeltet og ikke i kanten slik det ser ut som på kartet.
8-9: Ok
9-10: Litt for ivrig ut av posten... jeg skulle løpe fra Jan Petter. Etter at jeg tok av stien like etter skrenten kom jeg opp til et område som så helt annerledes enn forventet; åpent og myr. Jeg tolket det først som at jeg var kommet for langt nord, men etter å ha løpt litt tilbake forsto jeg at jeg faktisk hadde kommet opp riktig og bare skulle fortsatt 20-30 meter til.
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp (19.08.2015) Bedriftsløp (19.08.2015)