Sprintcup 3 Bergen (25.08.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Skjold - Nordås
Arrangør: Fana IL
Land: Norge
Disiplin: Sprint
Distanse: 3.66 km
Tid: 15:57
Gj.sn. HR: 148
Maksimum HR: 158
Med to feil fordi jeg planla veivalg på neste strekk i stedet for å få med meg kritiske punkter på det strekket jeg var er dette for dårlig. Den ene feilen fikk meg til og med diskvalifisert.
S-1: Her fokuserte jeg nesten utelukkende på å finne veivalget til 2. post, men jeg fant rett og slett ingen brukbar venstrevariant. Etter at jeg kom i mål så jeg venstreveivalget. Om jeg hadde sett det mens jeg løp hadde jeg nok valgt det, men jeg tviler på at forskjellen er stor. Fordi jeg var så fokusert på veivalgsplanlegging fikk jeg ikke med meg at jeg stemplet på feil post selv om både kode og detalj var feil.
1-2: Gjennomførte valget mitt greit. På vei inn mot posten leste jeg koden på nytt, og så da også at koden på første post var ulik den jeg hadde stemplet på. Jeg fant ut at å løpe tilbake ville ta så mye tid at løpet uansett var ødelagt, så jeg bare fortsatte på løypen.
2-4: Ok
4-5: Her brukte jeg for mye tid på å leste veivalg til og fra 7. post, og løp derfor forbi posten og måtte tilbake.
5-7: Ok
7-8: Ok gjennomføring, men dette er det veivalgsstrekket jeg er mest usikker på.
8-9: Av en eller annen grunn var jeg nesten nede ved fotballbanen før det gikk opp for meg at jeg kunne løpe tvers over den i stedet for å følge veien. Egentlig valgte jeg venstre ut av posten fordi jeg var usikker på løpbarheten på stien.
9-M: Ok
Skjul kommentarer (2)
Torgeir Strand : Du løp definitivt feil til 8. Her held eg på siksakvegvalet langs bybanen. Også venstre via Sæterveien er vesentleg kjappare enn tilbake over brua ved Fana Blikk.

Venstre var meint å skulle vere kjappast til 2. Veit du om Arne (som var klart foran Göran her) løp venstre?
Trygve Buanes: Nå har jeg fått sammenlignet med Göran og han sparte 150 meter sammenlignet med meg ved å løpe helt venstre. Sikksakkveivalget ser enda litt kortere ut.

Jeg vet ikke hvordan Arne løp til 2. post. På dette strekket løp forøvrig Göran samme som meg bortsett fra at han løp ut til venstre på begynnelsen av strekket. I følge GPS-sporet tjente jeg 4-6 sekunder på å løpe rett frem.
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Sprintcup 3 Bergen (25.08.2015) Sprintcup 3 Bergen (25.08.2015)