Bedriftsløp (02.09.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Brushytten
Arrangør: Bergenslærernes BIL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 5.41 km
Tid: 37:39
Gj.sn. HR: 147
Maksimum HR: 182
Dette var en løype som krevde friske bein, og det hadde jeg dessverre ikke i dag. Orienteringen var ganske preget av at jeg har løpt mye på Fløyen; mange steder slapp jeg unna med bare en liten kikk på kartet, men så hendte det jo også at fokuset ble for dårlig.
S-3: Ok
3-4: Her ble jeg presset litt lengre ned enn planlagt av diverse vindfall. Inn i posten tapte jeg også en del tid fordi det hadde falt flere store trær i søkket som jeg ville bruke til å styre inn i posten.
4-5: Ok
5-6: Inn mot posten visste jeg at jeg var for lavt nede, men likevel kom jeg meg ikke opp i tide.
6-7: Jeg hadde brukte en god del tid tidligere i løypen på å ta ut dette veivalget. Jeg hadde nesten bestemt meg for en høyrevariant ned gjennom grøntfeltet like ved siden av stupet, men bestemte meg for at risikoen for å sette meg fast var for stor. Bortsett fra en merkelig feil som skyldtes for stor tro på hvor kjent jeg var i terrenget tror jeg varianten jeg løp ble bra. Ut mot veien like før posten har jeg forvekslet to stier slik at jeg krysset veien litt lengre til høyre enn planlagt. Takket være god sikt nede i lien tok jeg meg likvel lett inn igjen.
7-11: Ok
11-12: Her var jeg ikke helt heldig med utgangen fra posten. Under kraftledningen var det halvannen meter høye geiterams, og kombinert med steinete bunn ga det svært lav fart.
12-M Ok
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp (02.09.2015) Bedriftsløp (02.09.2015)