Bedriftsløp (16.09.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Stendskogen
Arrangør: HSI BIL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 5.75 km
Tid: 36:58
Gj.sn. HR: 147
Maksimum HR: 157
Etter tre dårlige løp på rad som stort sett skyldtes dårlig motivasjon og fokus var hovedmålet i dag å ha det gøy i skogen. Jeg hadde ikke noen super flytfølelse og det ble litt småbomming, men løpet var like vel bra nok til at jeg hadde glede av å løpe!
S-1: Jeg hadde kontroll på kollen til venstre for meg like før jeg løp inn i postringen. Straks jeg kom inn i det grønne trodde jeg at jeg så en skrent like til venstre for meg. Dette viste seg å være feil, men i stedet for å trekke mot høyre slik jeg egentlig visste at jeg skulle fortsatte jeg fremover gjennom det grønne. Jeg tok meg inn ved den farlige myren.
2-4: Ok
4-5: Jeg var allerede godt i gang med strekket da det gikk opp for meg at jeg skulle ovenfor et stort stup, men det var såpass greit å komme opp mellom stupene at jeg tror veivalget var ok likevel. Inn mot posten lot jeg meg forvirre av noe som så ut som en skrent ca en høydekode ovenfor posten.
5-6: Ok
6-7: Lå i ryggen på Per Harald på begynnelsen av strekket. Egentlig hadde jeg tenkt å følge stien helt ned til veien, men jeg fikk aldri helt taket på den stien så da Per Harald trakk av fulgte jeg bare på. Planen var å bruke stien oppå toppen et stykke, men enten fant jeg den ikke eller så var den bare et dårlig tråkk. Uansett fant jeg ut at det var like greit å bare dure rett på.
7-8: Ok
8-9: Jeg fant heldigvis den lille sti-stubben som ledet inn mot posten, men inni det lysegrønne mistet jeg litt oversikten. Jeg burde egentlig vært mer bestemt og bare holdt retningen til jeg var ute i det hvite igjen.
9-10: Greit nok; jeg skulle helst holdt retningen litt bedre etter å ha krysset veien, men løpbarheten inne i det grønne gjorde at det var lettest slik jeg gjorde det.
10-11: Jeg vurderte å løpe rundt på sti, men jeg regnet med at løpbarheten rett på var bra nok bare jeg klarte å holde meg oppå kollene. Jeg slet med å holde retningen, så løpingen min ble veldig oppstykket. Siste halvdel av strekket ble jeg også usikker på hvor langt jeg var kommet, så det gjorde at jeg måtte redusere farten for å lese litt mer kart.
11-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp (16.09.2015) Bedriftsløp (16.09.2015)