Bedriftsløp (23.09.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Livarden-Totland
Arrangør: Eikner BIL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 5.42 km
Tid: 39:52
Gj.sn. HR: 142
Maksimum HR: 153
S-1: Ok
1-2: Jeg brukte det grønne partiet midt i myren for å komme meg riktig ned i skogen, men likevel ble det bom. Jeg forsto i det minste at jeg var kommet for kort, så dermed kunne jeg fortsette til posten uten stort tidstap.
2-3: Ok
3-4: Her forsto jeg lite av kartet. Det største problemet var kollen som er delvis skjult av løypetrykken. Den delen som var innenfor ringen leste jeg som en fortsettelse av søkket. Dette gjorde også at jeg tolket hjelpekoten feil, så jeg trodde at jeg skulle opp fra myren, ikke ned. Da jeg fant posten virket det også som om den lå for langt nord noe også GPS-sporet kan tyde på, så det er mulig at kartet er litt skjevt her.
4-6: Ok
6-7: Jeg syntes venstreveivalget så ut til å ta meg for langt ned før jeg måtte opp igjen, men underveis på mitt valg angret jeg. For det første var det mye opp og ned og opp igjen for å komme bort til veien. Ryggen jeg måtte over var både høyere og brattere enn jeg trodde den skulle være. Dessuten var stiene på siste halvdel av strekket ikke spesielt bra.
7-8: Etter å ha kommet meg ut i myren måtte jeg stoppe opp og bruke noen sekunder på å finne riktig sti videre. Ellers ok.
8-9: Her manglet jeg en skikkelig plan for hvordan jeg skulle finne posten, og dermed ble det bom.
9-10: Slurv med retningen ut fra posten, og etter det hadde jeg hadde litt problemer med å få skikkelig kontroll på hvor jeg løp. Først på siste halvdel av strekket følte jeg at jeg hadde kontroll.
10-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp (23.09.2015) Bedriftsløp (23.09.2015)