BM natt (14.10.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Krohnegården
Arrangør: CSC BIL
Land: Norge
Disiplin: Natt
Distanse: 3.66 km
Tid: 25:23
Gj.sn. HR: 146
Maksimum HR: 158
Det ble litt for mange småfeil, og ikke minst for mye ubesluttsomhet i dag. Likevel var det positivt at jeg klarte å orientere offensivt og godt i hvert fall en god del av løypen.
S-1: Ok
1-2: Jeg så ikke refleksen med en gang og løp litt forbi. Da jeg snudde meg så jeg først postbukken og deretter refleksen liggende på bakken.
2-3: Her tapte jeg overraskende mye tid til de beste. Jeg var forsåvidt klar over at jeg tapte litt tid da jeg ikke fant den riktige stien til høyre fra den store stien. Den jeg tok av på endte inne i et grøntfelt.
3-4: Ok
4-5: Oppe på toppen syntes jeg det var så åpent at jeg begynte å lure på om jeg på et eller annet vis hadde kommet meg opp på toppen til venstre. Jeg burde ha forstått at dette ikke kunne være riktig, men begynte likevel å vike litt til høyre for sikkerhets skyld i tilfelle jeg var på vei mot stupet. Da jeg forsto at jeg likevel ikke var feil la jeg på kompasset og prøvde å holde retningen mot posten. Med litt usikker utgangspunkt var det nok en litt tvilsom måte å ta posten på, men jeg regnet med å bli fanget opp av stien bak hvis jeg ikke så posten.
5-6: Her ble det for mye sikk-sakk.
6-7: Ok
7-8: Planen var å løpe på stien langs kanten av kollen og rett ned til posten. Da jeg traff steingjerdet ble jeg først litt forvirret, men forsto fort hvor jeg var kommet. Da jeg kom ned i søkket og ikke så hverken steinen eller posten brukte jeg likevel unødvendig lang tid på å forstå at jeg måtte oppover.
8-9: Jeg løp omtrent som planlagt, men alt for ubesluttsomt.
9-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
BM natt (14.10.2015) BM natt (14.10.2015)