Nattcup 1 (21.10.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Myrdal
Arrangør: Fana IL
Land: Norge
Disiplin: Natt
Distanse: 6.82 km
Tid: 58:07
Gj.sn. HR: 130
Maksimum HR: 144
Tung i beina, men det var egentlig som planlagt etter to dager på rad med harde økter. Derfor løp jeg ganske rolig i dag. O-teknisk gikk det ikke som planlagt. En blanding av for unøyaktig orientering og for lite selvtillit til å gjennomføre veivalgene mine når jeg faktisk hadde kontroll ødela.
S-1: Jeg fant ikke stistarten, men tok meg heller ikke tid nok til å prøve å finne den - jeg regnet med jeg ville komme meg inn på stien etterhvert. Jeg forsto ganske raskt at jeg måtte være for langt nede og trakk oppover. Jeg så stien da jeg krysset den, men kurvebildet og det som lignet på en myr fikk meg til å tro at jeg allerede var like ved posten. Deretter ble det litt planløs leting bortover lien. Da jeg kom til bekken var jeg usikker på om det var den før eller den etter posten, men siden jeg ikke hadde sett gjerdet antok jeg at det var før posten. Først da jeg så steinklyngen ovenfor posten hadde jeg full kontroll på hvor jeg var.
1-2: Her hadde jeg egentlig bra kontroll, men orienterte litt for unøyaktig til å komme meg inn i posten uten tidstap.
2-3: Jeg tenkte at dette var et fint sted å øve seg litt på retningsløping - og det er tydelig at jeg må øve mer på det... tidstapet ble forstørret av at det var et hav av brake mellom der jeg kom ned og der jeg burde ha kommet ned.
3-4: På grunn av en dårlig start valgte jeg å gjøre det enkelt her. Hadde jeg vært i mer offensivt modus ville jeg nok løpt nær rett på.
4-5: Igjen alt for dårlig fokus; jeg hadde planlagt på forhånd å løpe ut slik jeg gjorde, men da jeg startet ut fra 4. post leste jeg kartet til 9. post. Heldigvis tok jeg en ekstra kikk på kartet før jeg for alvor begynte på klatringen. Deretter glemte jeg at jeg hadde tenkte å ta opp i terrenget allerede der stien møtte veien, men jeg fikk en grei nok inngang slik jeg gjorde det nå også.
5-6: Ut fra posten lot jeg meg påvirke av andre løpere og dro av til venstre. Bortsett fra det var strekket ok.
6-7: Ok
7-8: Igjen for dårlig retningsløping og plutselig sto jeg på toppen av kollen.
8-9: Ok
9-10: Jeg nølte litt for mye på vei inn i den smale myren, men ellers ok.
10-11: Inn i posten fikk jeg ikke kartet til å stemme helt, så der gikk det tapt en del tid på nøling.
11-12: Jeg hadde kontroll da jeg passerte kollen ovenfor posten så jeg var overrasket over å ikke gå rett i; men har var det stor enighet etterpå om at skrenten egentlig ligger lengre nede enn den er tegnet inn på kartet.
12-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Nattcup 1 (21.10.2015) Nattcup 1 (21.10.2015)