Bedriftsløp (27.04.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Storsåta
Arrangør: Skogselskapet BIL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.63 km
Tid: 35:15
Gj.sn. HR: 151
Maksimum HR: 165
S-1: Fokus glapp litt underveis så da jeg passerte skrenten litt forbi halvveis trodde jeg et øyeblikk at det var skrenten like før posten jeg hadde passert.
1-2: God kontroll inntil jeg skled ut på retningen på siste del av strekket. Jeg burde gjort det enklere for meg selv og løpt ut ryggen i stedet for å holde riktig kurs i lien. Først da jeg kom til bekken forsto jeg at jeg var feil.
2-4: Ok
4-5: Etter mye dårlig retningsløping den siste tiden var dette strekket en stor opptur!
5-6: Ok bortsett fra litt stussing inn i posten. Like før posten lå det et rotvelt som gjorde at jeg ikke så høydepunktet så tidlig som forventet og jeg ble litt usikker.
6-7: Jeg hadde planlagt å gjøre det enkelt og komme meg langt nok til venstre med en gang slik at jeg kunne løpe rett ned i posten, men jeg begynte å vende nedover et søkk for tidlig.
7-8: Litt dårlig kontroll underveis, men jeg tok meg inn i myren like ovenfor posten.
8-9: Her løp jeg litt for passivt. Først var jeg redd for å slippe for langt ned før jeg kom til stien, og da jeg dessuten hadde lest feil på kurvene og trodde at jeg bare skulle såvidt ned endte jeg opp med å holde alt for stor høyde bortover lien. Siste halvdel av strekket var en sikker måte å ta posten på, men det hadde nok vært litt raskere å løpe rett på her.
9-10: Jeg trodde jeg hadde kontroll på søkket like før posten, men plutselig så jeg stien foran meg.
10-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp (27.04.2016) Bedriftsløp (27.04.2016)