Bedriftsløp (11.05.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Kanadaskogen
Arrangør: Tryg BIL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.75 km
Tid: 38:12
Gj.sn. HR: 145
Maksimum HR: 152
Mye offensiv og bra løping i dag, men også et par feil som ødela totalen litt. Jeg åpnet kanskje litt i hardeste laget for på slutten slet jeg.
S-1: Ok
1-2: Planen var egentlig å løpe på oversiden av stupene, men løpbarheten på nedsiden så bra nok ut til at jeg løp der i stedet.
2-3: Her er jeg ganske usikker på om veivalget var bra. Det gikk greit å klatre opp mellom stupene, men ikke direkte raskt.
3-4: Jeg valgte venstresiden inn mot posten fordi jeg syntes inngangen via stien så fin ut. Problemet var bare at denne stien ikke var noe grei å følge så da endte jeg opp med en liten sving.
4-5: Stien gjennom det grønnskraverte halvveis var dårlig så her gikk det sakte. Fin retning inn i posten, men jeg ble litt forvirret et øyeblikk da jeg først kom inn i en myr uten post. Jeg lurte først på om jeg hadde rotet meg opp i den gule myren, men straks etterpå så jeg posten så det var bare den myren som er tegnet inn på kartet som er litt større i virkeligheten.
5-6: Planen var å løpe opp til den gule myren og stien, men løpbarheten så ut til å være mye bedre om jeg løp flatt bortover i stedet.
6-9: Ok.
9-10: Jeg var litt for opptatt av å ikke løpe for langt og regnet med at gjerde ville fange meg opp om jeg kom ned litt for tidlig. Da jeg passerte steinen like ved myren tenkte jeg at det måtte være en av steinene nær streken og trakk derfor ytterligere nedover. Jeg var tydeligvis for sliten til å tenkte klart her...
10-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp (11.05.2016) Bedriftsløp (11.05.2016)