Kompisstafetten (05.06.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Gullbotn
Arrangør: Samnanger IL
Land: Norge
Disiplin: Stafett
Etappe: 5/5
Distanse: 6.1 km
Tid: 45:10
Gj.sn. HR: 158
Maksimum HR: 225
Ikke helt prikkfritt o-teknisk, men i dag var det først og fremst det løpsmessige som var for svakt. Det var synd jeg måtte slippe to lag forbi meg for de andre på laget hadde gjort en kjempejobb!
S-1: Jeg fant nok ikke den optimale traseen oppover lien, men jeg tror ikke det var noe stort tidstap fra det. Likevel passerte Oskar meg allerede her.
1-2: Mest for å prøve noe annet enn Oskar valgte jeg å løpe opp stien i søkket. Ikke spesielt god sti og uren under stupet var heller ikke så lett å forsere, men avstanden fremover så ikke ut til å øke akkurat her.
2-3: Ok
3-4: Det siste stykket inn mot posten ble jeg veldig usikker; her var det mye som lignet på skrenter, men som jeg ikke kunne identfisere med de som var på kartet. Litt tidstap pga nølingen.
4-5: Ok
5-6: Her hadde jeg ikke i nærheten av så god kontroll som jeg trodde jeg hadde. Da jeg passerte flombekken ovenfor posten var jeg sikker på at jeg ikke kunne ha kommet så langt bort, så jeg regnet med det var en liten bekk i søkket øst for denne. Igjen fant jeg mye som lignet på skrenter som jeg ikke fant igjen på kartet, så det tok litt tid å finne ut hvor jeg var kommet. Heldigvis var både Oskar og Andreas med på denne bommen, så jeg mistet ikke tid til dem her.
7-8: Jeg så såvidt på langt rundt til høyre, men vurderte det som for langt. Underveis på strekket ble jeg fraløpt av Andreas og Oskar. Opp mot posten så jeg stupet litt sør for streken og trodde at det var det som ligger like ved streken. Dermed fikk jeg en liten ekstra sving her.
8-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Kompisstafetten (05.06.2016) Kompisstafetten (05.06.2016)