Pokalkamp (07.06.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Brushytten
Arrangør: Varegg
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 5.45 km
Tid: 42:15
Gj.sn. HR: 163
Maksimum HR: 228
Dette var en artig løype som krevde konsentrasjon hele veien. Synd med bommen på nest siste post, for ellers var gjennomføringen bra.
S-5: Jeg startet rolig og sørget for å holde god kontroll på orienteringen.
5-6: Her valgte jeg inngangen til posten mer ut fra lokalkjennskap enn kartet. Den gule tungen innover i det grønne var mye lengre enn på kartet, og posten lå helt nederst.
6-7: Jeg hadde egentlig sett for meg å komme ned fra den bratte lien litt lenger mot venstre, så jeg ble litt forvirret da jeg kom ned til lysløypen. Det var først da jeg krysset siste lysløypen at jeg hadde full kontroll.
7-8: Ok
8-9: Jeg hadde egnetlig tenkt å løpe såvidt opp i lysløypen før jeg løp ned, men plutselig var jeg forbi krysset. Inne i ringen så jeg først verken steinen eller posten, så jeg rakk akkurat å stoppe opp og lure på hvorfor posten ikke var der før jeg så den.
9-10: Jeg merket underveis på strekket at jeg skled litt nedover, men da jeg så posten var jeg likevel overrasket over hvor langt opp jeg måtte.
10-11: Ok
11-12: Eneste alternative veivalg jeg vurderte noenlunde seriøst er det som går utenfor nordenden av kartet. Jeg tenkte det var greit å holde seg til kartet og ikke lokalkjennskap, så jeg klatret rett opp stupet.
12-15: Ok
15-16: Jeg hadde egentlig tenkt å skrå mer oppover ut av posten, men litt for dårlig retning gjorde at jeg kom ut på lysløypen. Neppe noe stort tap, men om jeg først skulle ut på lysløypen hadde det nok vært bedre å løpe direkte ut.
16-17: Ok
17-18: Jeg var veldig usikker på om jeg skulle ta sjansen på det bratte søkket, men fant ut at det sikkert gikk greit. Det var værst øverst oppe der det var en del grantær + mye kvist på bakken. Lengre nede var det ok.
18-19: Mange trær som hadde falt i lien inn fra stien + at jeg ikke var tøff nok gjorde at jeg kom inn for lavt nede og måtte klatre meg opp på oversiden av stupet. Etter at jeg kom i mål så jeg at høyresiden antakelig var både raskerer og enklere.
19-20: Litt dårlig utgang fra posten.
Vis kommentarer (0)
 
Pokalkamp (07.06.2016) Pokalkamp (07.06.2016)