Bedriftsløp (07.09.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Stendskogen
Arrangør: HSI BIL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
I dag gjorde jeg alt for mange feil, men var heldig og slapp unna uten alt for store tidstap.
S-1: Ok, bortsett fra at jeg ikke fikk kartet til å stemme helt det siste stykket inn mot posten så der stusset jeg en del.
1-2: Her hadde jeg ikke lagt noe mer plan enn at jeg skulle nær rett på. Den manglende planlegging gjorde at jeg plutselig sto rett foran en hage og måtte ta meg rundt den. Inn mot posten så jeg mot det riktige søkket og trodde at det var mellom de to kollene til venstre for posten.
2-4: Ok
4-5: Holdt på å løpe forbi et stikryss, ellers ok.
5-6: Jeg hadde bestemt meg for å løpe rett på. På vei ut av posten var jeg i ferd med å ombestemme meg og løpe rundt på vei, men valgte å holde på planen min. Det var feil.
6-7: Ok, bortsett fra for dårlig kontroll inn mot posten. Jeg var heldig og unngikk tidstap.
7-8: Innså at jeg uansett måtte opp på toppen, så da kunne jeg like gjerne prøve å bruke de små stiene. Det varierte litt hvor gode de var, men det siste stykket inn mot posten var det nesten motorvei. Posten kom litt tidlig, men det tenkte jeg ikke noe mer over før jeg etter målgang ble spurt om jeg var enig i at posten lå feil.
8-9: Løp som planlagt, men det angrer jeg på. Jeg burde holdt litt lengre til venstre i starten i stedet for å løpe sikk-sakk. Etter å ha sett hogstfeltet i søkket er jeg ganske sikker på at rett på gjennom der også hadde vært bedre enn det jeg gjorde.
9-10: Dårlig kontroll på retningen på begynnelsen av strekket, men jeg leste meg inn på kurvebildet mot slutten.
10-11: Jeg tok meg alt for dårlig tid ut fra posten og løp skjevt. Planen var å løpe ned stien og til venstre for hagen midt på strekket. Da jeg passerte brønnen - som så ut som en pytt - trodde jeg at jeg hadde kommet for langt til venstre, men da jeg kom ned til stien forsto jeg hvor jeg var. Ok derfra. Jeg er godt fornøyd med kompasskursen over myren inn til posten.
11-M: Jeg sørget for å komme meg inn i granskogen så raskt som mulig siden jeg viste løpbarheten var bedre der. Jeg vurderte om jeg skulle dra til venstre for kollen, men ble dessverre med alle de andre rundt til høyre.
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp (07.09.2016) Bedriftsløp (07.09.2016)