Bedriftsløp (21.09.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Smøråsen
Arrangør: Høgskolen i Bergen BIL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.25 km
Tid: 32:19
Antakelig det gøyeste løpet jeg har løpt på Smøråsen noen gang. Overraskende god løpbarhet i store deler av løypen, og jeg fikk orienteringen til mye bedre enn de fleste andre gangene jeg har løpt her oppe.
S-1: Planen var å løpe rett på, men det så fælt ut oppover lien så jeg dro kjapt til venstre. Omtrent halvveis var det et tydelig søkk som jeg ikke forsto noe av. Antakelig var det ved passering bekken. Det forvirret meg litt, men jeg bestemte meg for å ikke bry meg med det siden jeg uansett visste at jeg skulle et godt stykke videre før jeg trengte å finorientere.
1-3: Ok
3-4: Jeg fulgte planen min frem til stien, men der ble jeg for ivrig. Poenget med å treffe stien litt til høyre for streken var jo å kunne løpe litt bortover stien og få kontroll på nøyaktig hvor jeg var før jeg trakk ned i terrenget. I stedet løp jeg rett ned, og endte opp med masse bushing inn i posten.
4-5: Ok
5-6: Jeg følte ikke at jeg hadde helt kontakt med kartet inn mot posten, men den lå likevel der jeg regnet med å finne den.
6-7: Inn mot posten mistet jeg litt kontroll på småmyrene, men tok meg inn da jeg så den store myren til venstre.
7-8: Planen var å løpe ned myrene rett under streken, men elendig retning ut fra posten ødela. Da jeg fant ut at jeg var i den store myren før kollen bestemte jeg meg for at det var bedre å fortsette på venstreveivalget og få en enkel inngang.
8-10: Ok
10-11: Litt usikker inn mot posten. Jeg lot meg forvirre av en post på kollen i utkanten av ringen.
11-12: Jeg trodde jeg hadde retningen mot posten riktig, men plutselig gikk det mye brattere ned foran meg enn forventet. Jeg så en postskjerm til høyre for meg som jeg fant ut at måtte ligge under skrenten, så dermed fikk jeg igjen kontrollen og fant posten min greit.
12-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp (21.09.2016) Bedriftsløp (21.09.2016)