Bedriftsløp (28.09.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Alvøen
Arrangør: Bergenslærernes BIL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.86 km
Tid: 39:49
Jeg tror ikke jeg har løpt på denne delen av Alvøenkartet før - det var kjekt å løpe på et nytt sted. Jeg hadde ikke den samme flyten som forrige uke. Likevel var det mye bra o-teknisk, men også et par stygge feil. Beina var ganske tunge.
S-1: Jeg planla å løpe på skrå opp lien og runde i underkant av stupene. Der var det ikke bare brake, men også ur så den planen ga jeg fort opp. Dermed ble det stiløping i stedet.
1-2: Ok
2-3: For dårlig fokus ut fra posten, så jeg hadde ikke helt kontroll på hvor jeg løp. Før jeg kom til stien trodd jeg at jeg så den gule myren i søkket, så jeg forventet å komme opp på den vestligste stien. Da jeg kom opp på stien så jeg ned på vannet og konstanterte at jeg måtte ha kommet opp på den østligste stien. Likevel fortsatte jeg av en eller annen grunn å orientere som om jeg hadde kommet opp der jeg trodde jeg skulle. Jeg gikk i tillegg glipp av stikrysset nord-vest for vannet, så der forsvant det enda mer tid.
3-7: Ok
7-8: Jeg vurderte å løpe rundt på veien, men syntes det så litt for langt ut. Bakken opp viste seg å være så tøff at det ville nok helt klart vært bedre å løpe rundt.
9-11: Ok
11-12: Her glapp fokus igjen og jeg sklei ut på retningen. Da jeg kom ut til stien tok jeg meg heldigvis tid til å sjekke retningen skikkelig slik at jeg forsto hvor jeg var.
12-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp (28.09.2016) Bedriftsløp (28.09.2016)