Gneist 2-dagers dag 2 (del 2) (26.03.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Ytrebygda
Arrangør: IL Gneist
Land: Norge
Disiplin: Langdistanse/jaktstart
Distanse: 6.54 km
Tid: 39:45
Gj.sn. HR: 152
Maksimum HR: 159
S-1: Jeg vurderte flere muligheter, men fant ut at det var best å bruke veien mest mulig. Ut fra posten var jeg litt for ivrig etter å komme meg bort til veien og hadde glemt at det var en elv i veien. Den så ikke så veldig dyp ut, men det viste seg at bunnen var dyp sand så jeg endte opp med et skikkelig bad og stivnet litt etter det.
1-4: Jeg begynte å bli virkelig sliten. Rune virket sterkere og skled forbi og ifra. Inn mot 4. post tok jeg av fra veien tidligere enn Rune i håp om å spare litt tid. Jeg dro mye lengre mot venstre enn planlagt, men så heldigvis ikke ut til å tape noe relativt til Rune. Inn i posten tok jeg feil av to koller og tapte noen sekunder.
4-6: Det gikk tungt, men likevel klarte jeg å ta igjen Rune.
6-11: Hele dette stykket lå jeg foran Rune, men fikk aldri noen skikkelig luke. På vei inn til 9. post så vi Göran som var på vei ut av posten.
11-12: På 11. post innså jeg at dette strekket hadde jeg ikke sett på i det hele tatt. Jeg var usikker på løpbarheten på siste del av høyrevalget, så jeg dro venstre. Inn mot posten gikk det veldig tungt og Rune passerte igjen.
12-13: Jeg så Rune dro skjevt ut fra posten. Jeg sjekket kompasset igjen for å forsikre meg om at jeg løp riktig, og deretter presset jeg på det jeg hadde for å få skikkelig luke til Rune.
13-M: Jeg fikk luken jeg trengte og kom meg til mål som nummer 3. Ikke perfekt o-teknisk gjennomføring, men jeg er veldig godt fornøyd med hvor godt jeg klarte å presse meg fysisk i dag og at jeg klarte å stole på meg selv i det avgjørende øyeblikket.
Vis kommentarer (0)
 
Gneist 2-dagers dag 2 (del 2) (26.03.2017) Gneist 2-dagers dag 2 (del 2) (26.03.2017)