Bedriftsløp (26.04.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Brushytten
Arrangør: Skogselskapet BIL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 5.12 km
Tid: 45:03
Gj.sn. HR: 142
Maksimum HR: 154
Delvis snødekket terreng, men ikke frosne myrer gjorde at forholdene ikke akkurat var behagelige. Heldigvis var i det minste været bra.
S-1: Her var det ikke mye å velge i. På vei oppover holdt jeg meg på solsiden av søkket så lenge løpbarheten der var ok slik at jeg slapp å løpe i snø. Inn mot posten burde jeg hatt litt bedre kartkontakt.
1-2: Tanken bak veivalget var først å fremst å prøve meg på noe litt annerledes, og siden det var kortere og at også høyreveivalget var for bratt til å løpe skikkelig opp bakken tenkte jeg at det var ok. Posten lyste mot meg lenge før jeg kom frem til den, men den lå ikke der den skulle. Derfor løp jeg først ned i det riktige søkket og konstanterte at det ikke lå noen post der før jeg løp opp og så at det var riktig kode på posten som lå oppe på flaten.
2-4: Ok
4-5: Det var bløtt og fælt nede langs vannet og grøntfeltet inn mot posten var virkelig grønt, så det er mulig at det hadde vært bedre å tatt den lille stien til venstre, opp på toppen og tatt posten ovenfra.
5-10: Ok
10-11: Her hadde jeg ikke full kontroll på hvor jeg tok av fra lysløypen, men jeg visste at jeg skulle nedover da jeg kom til bekken. Det ble imidlertid lenger nedover enn jeg hadde sett for meg.
11-12: Ok
12-13: Jeg burde nok løpt mer rett på her, for den bedre løpbarheten jeg søkte ved å dra litt rundt fantes ikke. Opp søkket lå det trestammer på kryss og tvers.
13-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp (26.04.2017) Bedriftsløp (26.04.2017)