Bedriftsløp (03.05.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Varden/Kanadaskogen
Arrangør: Statoil BIL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 5.64 km
Tid: 39:39
Gj.sn. HR: 145
Maksimum HR: 156
Jeg hadde en forferdelig rotete start på dette løpet. Etter noen få poster og en fæl bom forsto jeg at jeg prøvde for hardt. Når jeg roet ned et lite hakk gikk ting mye bedre.
S-1: Jeg burde tatt meg mye mer tid til å lese kartet litt fremover på stien, nå hadde jeg bare en grov ide om de få neste strekkene før jeg begynte å presse på for å få opp farten. Det var en tabbe å slippe seg ned i søkket nedenfor fotballbanen. Ikke bare tapte jeg unødvendig høyde, men det åpne området var ikke åpent lenger - minst lysegrønt, kanskje mellomgrønt. Da jeg kom ut på stien brukte jeg litt tid på å finne ut nøyaktig hvor jeg var. (Jeg kom ut på stien litt senere enn det ser ut som fra GPS-sporet).
1-2: Jeg visste at jeg skulle ned til vannet og opp stien, og så leste jeg ikke mer på kartet. Jeg fikk stedet der stien svinger til å stemme bra med det jeg forventet å finne ved stikrysset der jeg skulle inn i posten, men forsto ikke hvorfor jeg ikke fant posten under skrenten. Jeg var heldig som fant en passasje ned stupet slik at jeg slapp å løpe lenger rundt etter at jeg fant ut hvor jeg var.
2-3: Greit nok, men ikke helt bra flyt.
3-4: Jeg fant ikke noe alternativ jeg likte på høyresiden, så da valgte jeg det enkle ned til vannet. Stien langs vannet var vanskelig å løpe fort på. Fremdeles stresset jeg for mye og fikk ikke planlagt skikkelig fremover i løypen.
4-6: Jeg bestmte meg for å roe ned litt, og jeg kom meg i forkant og fikk bedre flyt i orienteringen.
6-7: Jeg syntes venstre så for langt ut, og høyreveivalget som unngår den store myren og sparer litt stigning så jeg ikke før etter at jeg var i mål. Den store myren var uansett ok å løpe i, så dette veivalget fungerte fint.
7-9: Ok
9-10: Jeg klarte ikke å lese kartet godt nok i stor fart, så jeg innså for sent at jeg skulle ovenfor skrentene.
10-13: Ok
13-14: Her var jeg alt for ubesluttsom og brukte tid på å bestemme meg for om jeg skulle til høyre eller venstre for gjerdet. Det var ikke mange sekundene som gikk tapt, men fullstendig unødvendig.
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp (03.05.2017) Bedriftsløp (03.05.2017)