KM sprint (21.05.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Bergen sentrum
Arrangør: Varegg
Land: Norge
Disiplin: Sprint
Distanse: 3.47 km
Tid: 13:54
Gj.sn. HR: 154
Maksimum HR: 166
Et ok løp. Litt stussing og dårlig flyt noen steder, men ikke noen stygge feil. Beina føltes tunge under oppvarmingen, men litt bedre underveis.
S-4: Grei nok flyt, men jeg fikk ikke planlagt så mye fremover i løypen som jeg ville. Inn mot 4. post leste jeg begynnelsen av neste strekk nøye slik at jeg kunne løpe med minst mulig kartlesing her og heller planlegge langstrekket.
4-5: Et loppemarked inne på den første plassen ødela for planen min om å planlegge fremover her - jeg måtte bare sørge for å ikke løpe på noe/noen. Inn mot 5. post innså jeg dessuten at her var en post der jeg måtte passe på å komme på riktig side av muren, så jeg måtte stoppe helt opp noen få sekunder for å lese kart og postbeskrivelse nøye.
5-6: Jeg hadde ikke fått full oversikt over alternativene, men jeg hadde sett en løsning som jeg var ganske sikker på at i hvert fall ikke var direkte dårlig så jeg brukte ikke mer tid på å tenke veivalg. Jeg tror veivalget var bra, men det hadde nok vært enda bedre å løpt et kvartal videre å få løpe ned vei i stedet for trapp.
6-7: Her hadde jeg egentlig tenkt å løpe på venstresiden av de to siste kvartalene, men så husket jeg en passasje fra da jeg løp NM her og brukte den i stedet.
7-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
KM sprint (21.05.2017) KM sprint (21.05.2017)