Bedriftsløp (31.05.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Kanadaskogen
Arrangør: Hordaveg BIL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.95 km
Tid: 40:44
Gj.sn. HR: 147
Maksimum HR: 160
Det føltes som det gikk sakte i dag - og det gjorde det sikkert også, men terrenget hadde nok vel så mye skyld som beina. Noen irriterende bommer inn i enkelte av postene, ellers ok o-teknisk.
S-1: Jeg så på muligheten for å løpe over stupet for å få løpe mer på sti, men syntes det ble for langt. Det viste seg å være tilnærmet sti mesteparten av stykket under stupet, så valget var definitivt riktig.
1-2: Jeg så ikke den lille stien under streken før jeg var godt i gang med den utgangen jeg hadde planlagt, så jeg bare fortsatte. Selv om løpbarheten det siste stykket inn mot posten var dårlig tror jeg veivalget fungerte bra.
2-3: Det viste seg at selv det grønnskraverte hadde ok løpbarhet så jeg ville ikke trekke ned i det grønne for tidlig. Jeg prøvde å lese på kotene, men hadde ikke full kontroll på hvor jeg løp ned. Jeg tok meg inn på steinen i utkanten av grøntfeltet.
3-4: Her likte jeg egentlig ikke noen av veivalgsalternativene jeg fant så jeg valgte det jeg likte minst dårlig.
4-5: Ok
5-6: Jeg klarte ikke å få full kontroll på kartet inn mot posten, men da jeg så den var jeg bare kommet 10-15 meter for langt.
6-8: Ok
8-9: Jeg likte ingen av de omgående veivalgene så det ble over toppen. I et forsøkt på å spare litt høyde dro jeg utenom den siste kollen, men jeg skled litt lenger ut enn planlagt. Inn mot posten mente jeg at jeg hadde god kontroll, men jeg fant først ikke posten. Jeg korrigerte meg inn ved hjelp av den store steinen og steinen nedenfor posten slik at jeg fant skjermen ved steinen jeg nettopp hadde vært ved.
9-10: Jeg tenkte først å løpe rett på, men høyresvingen så ut til å gi bedre løpbarhet uten så mye ekstra opp og ned. Inngangen så fin ut på kartet, men søkket steinen lå i var mye mindre markant enn forventet så jeg ble usikker. Steinen var dessuten mosedekket så den var vanskelig å se. Derfor endte jeg opp med en tur nedom steinen nedenfor før jeg fant posten.
10-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp (31.05.2017) Bedriftsløp (31.05.2017)