Kompisstafetten (28.05.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Fitjavatn aust
Arrangør: Samnanger IL
Land: Norge
Disiplin: Stafett
Etappe: 5/5
Distanse: 6.05 km
Tid: 44:10
Dette var en dårlig stafettetappe av meg, men heldigvis var luken bakover stor nok til at jeg ikke tapte noen plasser. Luken fremover var også såpass stor at det var lite mulighet for å passere noen.
S-1: Den umiddelbare tanken min her var å løpe rett på hele veien, men så fikk jeg den tåpelige ideen å forsøke å spare litt høyde ved å løpe rundt til venstre. Dette ga meg en vanskeligere inngang og knapt noe spart høyde uansett. Inn mot posten var jeg sikker på at jeg så skrenten nedenfor posten da jeg passerte søkket, så jeg forsto lite da jeg ikke så posten.
1-2: Her tenkte jeg feil da jeg kom opp til lysløypen, men i ettertid klarer jeg ikke helt å finne ut hva det var jeg egentlig tenkte. Inn i posten hadde jeg kontroll på skrentene like nord for ringen, så hvordan jeg klarte å bommer forstår jeg ikke.
2-3: Nå bestemte jeg meg for å roe helt ned og få kontroll på kartet. Jeg brukte kompasset nøye og sjekket mange detaljer underveis slik at jeg hadde full kontroll.
3-5: Jeg syntes det gikk litt tungt løpsmessig så jeg ville bruke lysløypen for å få best mulig løpbarhet.
5-6: Jeg tok dette veivalget for å spare høyde, men akkurat som til første post ser jeg i ettertid at det var egentlig ikke så mye jeg sparte.
6-7: Ok
7-8: Jeg trodde jeg hadde kontroll på at jeg krysset både flombekken og bekken før jeg begynte å løpe oppover, men det må ha vært de to flombekkene jeg så.
8-9: Det var litt mye brake opp første stigningen, men deretter var det fin løpbarhet og grei orientering så jeg tror dette var riktig veivalg.
9-M: Mål
Vis kommentarer (0)
 
Kompisstafetten (28.05.2017) Kompisstafetten (28.05.2017)