KM stafett (27.08.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Havet
Arrangør: Fana IL
Land: Norge
Disiplin: Stafett
Etappe: 3/3
Distanse: 4.49 km
Tid: 33:28
Gj.sn. HR: 154
Maksimum HR: 165
En bra start, men orienteringen inne i grøntfeltet var helt håpløs. Heldigvis hadde jeg fått meg stor nok luke bakover til at det holdt til sølvmedalje uansett, og gullet var i realiteten aldri innen rekkevidde.
S-3: Jeg gikk ut alene et par minutter etter Stord og Gneist. Jeg fant en fin rytme og passerte Stord på 2. post og var oppe i ryggen på Gneist på 3. post.
3-4: Her hadde jeg ikke lest postbeskrivelsen og jeg trodde at posten lå nede i myrsiget. Dermed ble det en liten, unødvendig sving inn i posten.
4-5: Jeg hadde ikke lest dette strekket skikkelig, men jeg hadde sett at ned myren og over de store myrene var en mulighet. Mens jeg løp nedover den første myren leste jeg mer på kartet og fant ut at det så bedre ut å løpe nærmere streken.
5-8: Ok
8-9: Her trodde jeg at jeg hadde funnet den lille stien og hadde kontroll på høydekotene, så da posten ikke dukket opp der jeg forventet ble jeg veldig forvirret. Jeg var ikke sikker på om jeg var kommet for langt eller for kort, så jeg dro oppover kollen til jeg var helt sikker på hvor jeg var før jeg løp mot posten igjen.
9-10: Her var det mye tråkk gjennom grøntfeltet, men ikke noe som jeg stolte på at var stien. Derfor tenkte jeg å klare meg uten stien og heller sikte på åpningen i myren for så å løpe over kollen. Der jeg forventet å finne bakken opp på kollen fant jeg i stedet en nedoverbakke. Jeg lurte på om om jeg kunne ha kommet for langt til høyre og kanskje litt for langt også så jeg tok en ny retning gjennom grøntfeltet basert på den hypotesen. Da jeg kom ut av grøntfeltet trodde jeg først at jeg hadde funnet åpningen jeg ville innom, en så så jeg veien. Derfra burde det være greit, men på veien ble jeg også litt forvirret av et par ruiner som jeg ikke fant på kartet. Først etter målgang så jeg de to grottene nordøst for posten, som var det jeg hadde sett.
10-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
KM stafett (27.08.2017) KM stafett (27.08.2017)