Bedriftsløp (13.09.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Fanaseter
Arrangør: Bergen Kommune BIL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.72 km
Tid: 37:23
Gj.sn. HR: 151
Maksimum HR: 161
I dag var beina bra, og etter første post fungerte orienteringen bra også. Mye vann i myrene gjorde det tungt å løpe mange steder, men jeg følte at jeg klarte å holde brukbar fart likevel.
S-1: Her glemte jeg rett og slett hva jeg holdt på med da jeg var halvveis på strekket! Jeg bestemte meg raskt for at nedover veien virket bedre enn å løpe over myrene med en gang. Veien gikk litt lenger enn vist på kartet, men jeg hadde likevel kontroll på hvor jeg løp da jeg passerte opp over stupet like etter kraftlinjen. Men da jeg løp ned i myren tenkte jeg av en eller annen grunn at jeg var på vei ned til myren rett før posten. Deretter virret jeg forvirret omkring frem til jeg tok meg inn på det som faktisk var myren rett før posten.
1-2: Ok
2-3: Jeg hadde fin kontroll, men ble litt forvirret da det ikke så ut slik jeg hadde tenkt meg inn i posten. Jeg så ikke posten da jeg kom opp søkket og måtte noen titalls meter videre før den dukket opp.
3-4: Siden myrene var så våte satset jeg på å komme meg raskest mulig bort på stien.
4-5: I håp om bedre løpbarhet valgte jeg å løpe ned ryggen i stedet for søkket. Jeg vet ikke hvordan det var i søkket, men ryggen var i hvert fall flott å løpe på. Også videre forsøkte jeg å holde meg mer oppå ryggene enn nede i myrene for å få best mulig løpbarhet.
5-6: Jeg hadde ikke full kontroll hele veien. Jeg trodde jeg så nesen/høydepunktet med skrent på baksiden, men da jeg passerte den så jeg ikke noen skrent lenger til venstre. Dermed antok jeg at det var skrenten lengst til venstre jeg nettopp hadde passert, men jeg fikk ikke kollene videre til å stemme helt med det heller. Jeg var forvirret, men så løftet jeg blikket og så myren der steinen ligger foran meg så da var det bare å løpe videre.
6-7: Her gikk det et kjempetråkk ut fra posten som jeg tenkte det var fint å løpe i. Litt nede i lien møtte det et annet tråkk. Jeg syntes det var litt for tidlig å treffe stien, men det gikk i hvert fall i riktig retning så jeg tenkte det bare var å følge det uansett om det var stien eller ikke. Inn mot posten fortsatte jeg taktikken med å foretrekke rygger fremfor myrer.
7-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp (13.09.2017) Bedriftsløp (13.09.2017)