HOK rankingfinale (16.09.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Gaupås - Jonahola
Arrangør: IL Gular
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.71 km
Tid: 37:40
Gj.sn. HR: 141
Maksimum HR: 153
Et greit nok løp, men det overrasket meg at det skulle holde til seier - spesielt siden jeg ble gående i en myr i halvannet minutt å lete etter brikken som forsvant. O-teknisk stort sett ok, men litt mye nøling noen steder. Beina fungerte helt greit, uten å føles supre.
S-2: Ok
2-3: Her ble det for mye nølig fra toppen og ned, så jeg tapte noe tid på det. Det er mulig jeg også kunne spart litt tid på å runde litt rundt toppen.
3-4: Jeg hadde sett at det gule området hadde høyt gress, så jeg prøvde å holde meg i det hvite så lenge som mulig. Etter at jeg forlot det gule inn mot posten holdt jeg høyden i større grad enn planlagt, men jeg forsto hva jeg hadde gjort da jeg traff på gjerdet så tidlig. Noen sekunders tidstap inn i posten da jeg ikke så posten straks jeg kom under skrenten.
4-5: Ok
5-6: I en myr halvveis på strekket falt jeg fremover og kjente brikken gli av fingen da jeg trakk til meg hånden igjen. Jeg visste omtrent hvor brikken burde ligge, men det tok likevel halvannet minutt før jeg kom meg videre (hvem fant på å lage grønne brikker?) Ellers ok.
6-8: Ok
8-9: Denne posten var jeg redd skulle bli vanskelig så jeg sørget for å ha full kontroll på hvor jeg løp ned. Skrenten og posten dukket opp veldig raskt og greit; kanske litt høyt oppe? GPS-sporet er helt klart ikke perfekt her for jeg var lengre nede enn det viser, men jeg lurer på om kartet ikke er helt perfekt heller.
9-11: Ok
11-12: Jeg var redd for å kommer for langt ned her, så jeg sørget for å ikke slippe meg ned for tidlig. Gjennom det gule området kunne jeg se skillet mellom de to ulike gul-variantene så da følte jeg at jeg hadde ok kontroll. Da jeg passerte stien så jeg ned på søkket med skrent og visste at jeg hadde kontroll.
12-14: Ok
14-15: Her hadde jeg litt fordel av å ha fulgt med gjennom N-løypen før jeg løp selv, så jeg visste jeg skulle holde meg mest mulig unna myren. Jeg ble litt usikker et øyeblikk da det var en bekk på grensen mellom hvitt og gult like før posten.
Vis kommentarer (0)
 
HOK rankingfinale (16.09.2017) HOK rankingfinale (16.09.2017)