Bedriftsløp (27.09.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Langeskogen
Arrangør: Bergens TF
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 3.7 km
Tid: 30:58
Gj.sn. HR: 134
Maksimum HR: 149
Beina var tunge i dag, så jeg tok det relativt rolig. O-teknisk stort sett ok bortsett fra til 6. post der jeg løp med for stor risiko og bommet.
S-1: Det var ikke enkelt å følge stiene overalt - spesielt på slutten løp jeg en del utenfor stien, men brukte den straks når den dukket opp igjen.En liten ekstra runde inn i posten da jeg først løp bort til den andre steinen i ringen (som jeg ikke hadde sett på kartet).
1-2: Jeg hadde tenkt å løpe stien på ryggen til høyre, men da jeg ikke så starten på den med en gang tok jeg den store stien i stedet. Ellers ok.
2-5: Ok
5-6: Det var ikke mye å lese på gjennom den grønne skogen, så jeg satset på å lese meg inn da jeg kom til bekken. Jeg trodde jeg hadde kontroll der, og GPS-sporet viser at jeg kom inn på den stien jeg trodde. Men derfra gikk det galt: Stien nedenfor posten kom overraskende raskt på, så jeg tenkte at det kanskje var stien nedenfor jeg hadde vært på. Så så jeg en skrent som jeg trodde kunne være den riktige, men det viste seg å være den som lå lenger oppe.
6-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp (27.09.2017) Bedriftsløp (27.09.2017)