Bedriftsløp (02.05.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Kanadaskogen
Arrangør: Tryg BIL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.1 km
Tid: 35:17
Gj.sn. HR: 154
Maksimum HR: 164
I dag ble det for mange unøyaktigheter inn i poster. Løpsfarten er heller ikke helt der den skal være, men det føltes litt bedre enn forrige uke.
S-1: Her burde jeg stolt mer på meg selv. Jeg hadde egentlig kontroll og så inn i det rette søkket uten å se posten. Da tenkte jeg at jeg sikkert var kommet litt for kort og fortsatte oppover. Men siden jeg egentlig mente at jeg var riktig i første omgang snudde jeg meg og så tilbake og da så jeg posten.
1-2: Jeg vurderte opp som best på grunn av antakelig bedre løpbarhet og grei inngang i posten. Stigningen var til dels for bratt til å løpes, men ellers var løpbarheten flott. Inngangen i posten burde vært ok, men jeg var ikke fokusert nok. Jeg mente å ha kontroll på den lille myren like ved toppen rett sør for posten, men derfra slurvet jeg med retningen. Jeg så på formasjonen der posten lå, men mente at det måtte være den som er sørøst for postringen.
2-3: Her mente jeg å ha full kontroll inntil jeg var fremme ved steinene og innså at det var flere steiner enn de jeg hadde sett. De jeg kom frem til først var i utkanten av ringen.
3-4: Ok
4-5: Ok bortsett fra nølende inngang i posten. Like før posten så jeg at terrenget foran meg flatet ut mye mer enn jeg trodde det skulle gjøre, derfor stoppet jeg opp og sjekket kartet litt ekstra før jeg løp videre.
5-6: Ok
6-7: Jeg trodde jeg hadde kontroll på høyden bortover lien, men måtte innse at det var de som jeg nettopp hadde løpt forbi som var på riktig høyde.
7-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp (02.05.2018) Bedriftsløp (02.05.2018)